tirsdag den 14. juni 2011

Trægården Kås holder åbent døgnet rundt

Du kan købe benzin, dagligvarer og alt muligt andet døgnet rundt, så hvorfor ikke også fugemasse, brændeovne, køkkener, søm og tagpap? Sådan tænkte Ole, Carsten og Torben Andersen, der ejer Trægården i Kås. Og som sædvanligt i den virksomhed er der ikke langt fra tanke til handling.

TGKSHOP i luften den 1. december

Den 1. december gik Trægården Kås i luften med en internetbutik på adressen www.tgkshop.dk, og allerede efter få dage er online butikken en succes. Carsten Andersen fra Trægården fortæller: "Da ideen første gang kom på banen, var jeg ærligt talt lidt skeptisk. Vi har over 16.000 lagerførte varenumre, og en væsentlig del af oplevelsen ved at handle hos netop os er jo det enorme udvalg og de mange specialafdelinger". Det viste sig, at der ikke var grund til skepsis. Allerede det første døgn på nettet var der kunder fra nær og fjern sågar helt fra Østrig.

Det er nemt også til julegaverne

"Det er klart, at vores online butik ikke kan erstatte de mange tusind kvadratmeter tømmerhandel, byggemarked, pejsecenter og Idé–center her i Kås. Men for mange mennesker handler det om at kunne købe en stiksav, et læs brænde eller et køkken på slagtilbud, når det passer dem. Og der er altså mange, der har travlt i hverdagen. De får nu chancen på tgkshop.dk, og det initiativ har vi fået mange roser for", fortæller Torben Andersen.
På tgkshop.dk er der mange gode julegaver at vælge mellem og Trægården pakker gerne pænt ind, så den nye boremaskine til farmand er lige til at lægge under træet.

Under konstant udvidelse

Online butikken udvides dagligt med nye varer, men det er ikke planen foreløbigt, at samtlige varer skal kunne købes online. "Vi gik i luften med et grundlæggende sortiment, og nu lytter vi til de mange hundrede, der dagligt besøger online butikken når vi får en forespørgsel på en varetype, der ikke er til salg online, kommer varen på butikken i en fart", fortæller Carsten Andersen.

Varerne leveres eller afhentes

Når man køber varer på tgkshop.dk, bestemmer man selv, om varen skal leveres til døren, eller om man selv vil afhente i Kås. Ved selvafhentning spares fragten og det er der en del, der benytter sig af. Køber man f.eks. en stak tagplader om aftenen, står den parat til afhentning næste dag. Har man betalt med dankort, er det bare at få læsset traileren og af sted igen.

Også til det professionelle marked

"Vores mange professionelle kunder har vi også tænkt på. Ved at henvende sig til os kan håndværksmestre og andre momsregistrerede kunder med konto få udleveret et password til den del af tgkshop.dk, der er forbeholdt professionelle indkøbere. Den mulighed forventer vi, at mange vil benytte sig af og dermed få adgang til indkøb 24 timer i døgnet. For mange håndværksmestre vil det betyde større fleksibilitet og hurtigere leverancer. Bestiller de om aftenen, kan vi klargøre deres ordre til omgående levering tidligt næste morgen", beretter Torben Andersen.
 

Læs mere her

tags: internet, december, julegave, virksomhed, benzin, fleksibilitet, moms, Østrig, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar