fredag den 24. juni 2011

Testvinder med verdens mindste vandforbrug

ASKO Vølund D3250 vinder Forbrugerstyrelsens test af seks opvaskemaskiner

At vaske 12 snavsede kuverter op i hånden kræver op til 60 liter vand. Men opvaskemaskinen D3250 fra ASKO Vølund kunne nøjes med 9,6 liter, da 12 kuverter service med bl.a. indtørret spinat, æg, havregrød og te–rander blev testet på energispareprogrammet. Alligevel blev opvaskemaskinen topscorer i Forbrugerstyrelsens test af seks opvaskemaskiner, der offentliggøres i det seneste nummer af bladet "Tænk".
Den skandinavisk producerede ASKO Vølund D3250 opvaskemaskine fik topkarakterer over hele linien. Den opnåede bedste resultat i opvaskeevne, tørreevne og energiforbrug og det endda med verdens mindste vandforbrug, der officielt er opgivet til 9,9 liter, men som under testen altså blev målt til kun 9,6 liter! Lydniveauet på 47dB(A) og maskinens brugervenlige betjening med 6 programmer, inklusiv et autoprogram, fik næsthøjeste karakter.
Maskinen er desuden udstyret med 2 ekstra højtryksspuledyser, kaldet powerzoner, som sikrer, at gryder, fade og bestik bliver helt rent. Og det fleksible kurvesystem samt indvendig belysning gør det nemt at fylde og tømme maskinen.

Holder hvad den lover
I øvrigt afslørede testen også, at kun to opvaskemaskiner, deriblandt ASKO Vølund D3250, havde korrekt energimærkning. Så selv om en maskine er "A"–mærket fra fabrikantens side, er det klogt at se sig godt for, før man køber opvaskemaskine.
De gode testresultater af model D3250 betyder ifølge ASKO Vølund, at firmaets andre opvaskemaskiner med samme kvalitet og programspecifikationer vil opnå tilsvarende høje karakterer, heriblandt modellerne D3530, D3235 og D3450.
ASKO Vølund er i dag Skandinaviens eneste producent af vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner. Produkterne er kendt for et stilrent skandinavisk design kombineret med gennemtænkt funktionalitet, høj kvalitet samt energi– og miljøvenlighed. Hver model fås med forskellige specifikationer og far–ver, så det er nemt at finde en model, der opfylder den enkelte families individuelle behov.
Den komplette test kan læses i bladet Tænk, nr. 51, februar 2005 eller på www.asko.dk, hvor du også kan finde yderligere information om ASKO Vølunds produkter og nærmeste forhandler.

Se billeder på http://www.presseprofilen.dk
 

Læs mere her

tags: energiforbrug, energi, skandinavisk, Skandinavien, miljø, miljøvenlig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar