onsdag den 29. juni 2011

Myrelokkedåsen giver dig en fredelig sommer

Hvis du gerne vil være fri for myrer i limonaden, så kan du anskaffe dig nogle myrelokkedåser.

Forår og sommer er lig med myrer i massevis udendørs og somme tider desværre også indendørs. Sommeren igennem er myrerne derfor jaget bytte, for ingen vil have dyrene i limonaden, på madvarer og i køkkenskabe forståeligt nok.

Der bliver brugt meget gift på at komme myrerne til livs, men det er ikke nødvendigt at anvende gift. Der findes nemlig en løsning, der ikke blot er miljømæssigt forsvarlig, men også effektiv og nem at anvende Borup Myrelokkedåse.

Myrelokkedåsen er en lille sort plastbeholder fra Borup, der indeholder en geléagtig masse, som myrerne er vilde med. De lokkes ganske enkelt ind i dåsen til den søde masse, som de slubrer i sig uvidende om, at massen indeholder et bedøvende middel, der efter en stund tager livet af dem.
Nogle tror, at myrerne dør i lokkedåsen. Men det er ikke tilfældet. De vender tilbage til deres bo og dør først her. Undervejs sætter de samtidig spor, så flere myrer bliver lokket i fælden.

Det eneste, du skal sørge for, er, at myrerne ikke lokkes af andre søde madvarer i køkkenet.

Borup Myrelokkedåse er af Statens Skadedyrlaboratorium anerkendt til bekæmpelse af sorte havemyrer i og omkring boligen.

God myrefri sommer!

Myrelokkedåsen forhandles af udvalgte byggemarkeder, farvehandlere samt havecentre og har en vejl. udsalgspris på 99,95 kr. for 4 stk.
 

Læs mere her

tags: Borup, byggemarked, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar