torsdag den 23. juni 2011

Lav mad under åben himmel hele sommeren

"SKY" udekøkken opfylder drømmen om madlavning i det fri til en rimelig pris i flot design af Gitte og Michael Meyerheim

TV–værten Michael Meyerheim har mange talenter. En passion for at kokkerere i det fri har, i samarbejde med sin kone Gitte, resul–teret i design af et smart udekøkken "SKY".
Køkkenbordet med indbygget vask er fremstillet i en stabil og kraftig kvalitetsplast og derfor både nemt at flytte rundt med og let at vedligeholde. Til en pris, hvor alle kan være med. Med "SKY" udekøkken kan man rense grønsager, skrabe kartofler, lave salat, ordne jordbær osv. sammen i det fri og samtidig holde øje med grillen. Perfekt til terrassen, sommerhuset eller kolonihaven. Køkkenet kan desuden fungere som grovkøkken i et bryggers, udhus eller garage.
"SKY" udekøkken måler 159 x 58 cm og er 88 cm højt. Det består af et køkkenbord med en praktisk underhylde, seks indstille–lige ben, to skuffer og en vask med vandhane og afløbsslange, plus tilkobling til vandslange. Det leveres adskilt, men er meget let at samle.
Som tilbehør fås en overtrækshætte til at beskytte bordet og lyse gardiner i vejrbestandigt stof. Samt en praktisk afsætningshylde til krydderier, olie, eddike osv. til montering over bordet.
"SKY" udekøkken fås over hele landet til en vejledende pris på ca. 1.500 kr.
Plast Team A/S anviser nærmeste forhandler på tlf. 45 56 02 20.

Se billeder på http://www.presseprofilen.dk.
 

Læs mere her

tags: Michael Meyerheim, krydderi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar