torsdag den 9. juni 2011

Er dit hjem sommerklar?

Det er ikke alle steder, vi er glade for de dejlige plus grader, som sommeren fører med sig. Især værelserne på tagetagen bliver mindre eftertragtede i sommerheden, hvor temperaturen kan opnå ulidelige højder der kan føre til søvnproblemer og andre fysiske lidelser såsom hovedpine. Undgå de høje temperaturer ved at bruge markiser eller rulleskodder på dine ovenlysvinduer.

Dit hjem og ikke mindst din familie kan med fordel montere markiser og derved opnå en effektiv solafskærming uden at lukke lyset ude. Itzala markiser passer til VELUX vinduer og kan nemt moneters indefra under vinduets topkasse, så de ikke vil fremstå synlige, når de ikke bliver brugt. Markiserne er fabrikeret i et materiale, der sikrer et godt udsyn og lysindfald, som ydermere er støvafvisende og af sådan en kvalitet, at det ikke mørnes af solens stråler. Markiserne har en ekstra funktion ved være lyddæmpende overfor f.eks. hård regn.

Hvordan man vælger den rette solafskærming til sine ovenlysvinduer, afhænger af værelset funktion og placering i forhold til solstrålernes rute. VELUX solafskærmningsprodukter garanterer en forbedring af vinduets U-værdi, hvor en lav U-værdi indikerer en høj isoleringsevne. På VELUX webshop kan man finde en oversigt over solafskærmende gardiner til VELUX vinduer, find dem her.

Få kontrollen over varmegraderne i dit hjem på en nem og energibesparende måde, med Itzala kvalitets og prisbevidste markiser til VELUX vinduer.


Læs mere her

tags: energi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar