fredag den 24. juni 2011

Fjern ringe og misfarvninger med Liberon Ringfjerner

Bad Request

Nu er det slut med grimme, hvide ringe og skjolder efter våde glas på det pæne bord. Liberon Ringfjerner & Polercreme sletter sporene.

Borup er blevet eneforhandler af det kendte franske mærke Liberon, der i over 100 år har leveret produkter til vedligeholdelse og pleje af fransk møbelkunst. I produktsortimentet findes Liberon Ringfjerner, der sletter våde eller varme spor fra for eksempel glas.

Perfekt til gør–det–selv
Liberon Ringfjerner er perfekt til enhver med en lille Flemming Leth i maven. Det er nemt at bruge og fjerner effektivt misfarvninger.

Fugt først en klud eller ståluld nr. 0000 med Ringfjerner og gnid så på overfladen, indtil de hvide mærker/ringe er væk. Hvis det er nødvendigt, tilfør da mere Ringfjerner, og husk at behandle hele overfladen, da der ellers vil blive forskel i glans på ubehandlede og behandlede områder. Lad til sidst overfladen tørre i nogle minutter og poler grundigt efter med en ren og tør bomuldsklud.

Efter behandlingen med Ringfjerner efterlades den behandlede overflade blank, fordi produktet også indeholder lakfornyer.

Også til messing og kobber
Liberon Ringfjerner er fremstillet specielt til ædle træsorter, man vil passe særligt godt på. Men derudover er Liberon Ringfjerner også velegnet til pudsning af kobber og messing.

Bredt sortiment fra Liberon
Liberon er Europas stærkeste og mest kendte møbelplejeprogram. Liberon–serien består af en række plejeprodukter til træ– og lædermøbler. Sortimentet dækker over produkter til såvel reparation af små–skrammer over pleje og vedligehold som produkter til beskyttende overfladebehandling.

Se mere om Liberon og Liberon Ringfjerner på www.borup.info
Produktet fås i førende byggemarkeder og farvehandlere og koster ca. 97 kr. for 125 ml.
 

Læs mere her

tags: Europa, kunst, Borup, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar