mandag den 13. juni 2011

Ny fritidshus trend - Premiere på "Sort Søholm" fra EBK.

Sort Søholm er navnet på EBKs nye luksusmodel inden for fritidshuse. Huset består af særligt eksklusive materialer og er udstyret med en lang række faciliteter. Det er udviklet for at være på forkant med tidens tendens: At danskerne bruger mere og mere tid i deres fritidshuse – og kræver masser af komfort og luksus, når de er der.

Elegance og luksus er nøgleordene for EBKs nye fritidshus, Sort Søholm, der er opført som prøvehus ved Bella Center på Amager. Det sorte tag, de nøje afstemte vinduer, døre og sorte ydervægge giver træhuset et stilsikkert enkelt og stramt udseende. Samtidig med at de store vinduespartier, glaskarnapper og høje lofter trækker lyset ind og gør det til en naturlig del af den åbne arkitektur og den åbne planløsning.

Som resten af EBKs huse er Sort Søholm holdt i naturlige og allergivenlige materialer i en høj kvalitet. Men ellers placerer Sort Søholm sig i en kategori helt for sig selv. Yderst får det sorte look f.eks. modspil af flotte maghoni vinduer og døre, store træterrasser, galvaniserede søjler, zinktagrender og nedløbsrør. Og i det indre er der eksklusivt indrettet med bl.a. lyse ludbehandlede trægulve, italienske fliser i badeværelset, HTH–elementer i Modern Hvid Eg i køkkenet og Straight Hvid på badeværelset. Huset har alt i hårde hvidevarer fra Siemens og kan desuden friste med brændeovn i stuen, et pragtfuldt spabad, for ikke at tale om en sauna til at varme sig i efter vinterbadet eller den kølige sommerdukkert. Her er kort sagt alle tænkelige faciliteter.

"Vi har udviklet Sort Søholm, så det kan være på forkant med tidens krav. I dag bruger flere og flere deres sommerhus hele året. Det betyder, at de i fritiden har et sted, hvor de har tid og lyst til at nyde den luksus, som de ikke når i det daglige. Og så ønsker de masser af komfort, så opholdet bliver ren afslapning," fortæller Henrik Burkal, salgs– og marketingchef fra EBK. Han tilføjer, at en del af komforten også er selve det at bygge nyt. Et nyt hus kæver nemlig ingen vedligeholdelse.

Også som "helårsbolig"
Sort Søholm er luksus fordelt på 102 godt udnyttede m2, 21 m2 overdækket terrasse og 15 m2 sovehems. Det åbne køkkenalrum, der fortsætter over i stuen, er husets kerne og giver god plads til afslapning. Huset har et soveværelse og to værelser, en hems, der kan benyttes til overnattende gæster og to overdækkede terrasser, så man kan nyde den friske luft på en regnfuld dansk sommerdag, eller nyde solen fra morgen til aften ved ophold på husets tre store træterrasser.

"Sort Søholm er udviklet til at kunne fungere som helårsbolig, hvis man senere får lyst til det. Og det er der stadig flere, som gør", fortæller Henrik Burkal. "Det er en tendens vi kan mærke ligesom den generelle tendens til at investere i et fritidshus frem for at rejse".

Det nye Sort Søholm prøvehus – som også findes i fire andre planløsninger og størrelser – har Danmarkspremiere i weekenden d. 04.–05. og 11.–12. december. Premiere åbent lørdage kl. 13–17, og søndage kl. 10–17.
Adressen er: EBK HUSE, C. F. Møllers Alle, 2300 København.

Billeder:
På http://erez.o–mega.dk/erez3/login.html forefindes der billeder af "Sort Søholm" fra EBK. Billederne kan Downloades i forskellige størrelser og opløsninger, alt efter behov og medie.

Brugernavn: ebkpresse
Password: ebkpresse

Fakta om EBK
EBK HUSE er Danmarks mest rutinerede nyhus–firma og har bygget fritidshuse og helårshuse af træ i over 28 år. Udover ny Sort Søholm tilbyder EBK fritidshuse i fire forskellige serier med over 30 basismodeller.

EBK Slagelse
Udstilling, salg og administration
5856 0400
www.ebk.dk

EBK Bella Center
Udstilling og salg
3252 4654

EBK Skødstrup
Udstilling og salg
8699 2901
 

Læs mere her

tags: København, Danmark, Siemens , december, Amager, Slagelse, Bella Center,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar