tirsdag den 7. juni 2011

Flyttebilen.dk tilbyder lavpris kombinations flytninger

Flyttebilen.dk følger op på succesen ved at udvide i produkt sortimentet.

Flyttebilen.dk har haft succes med at tiltrække private forbrugere til at beregne pris og booke deres flytning Online. Vi har nu taget et yderligere skridt, og kan tilbyde at transportere enkelte møbel artikler samt dele af indbo til en fast lav m3 pris. Denne mulighed er opstået i kraft af vores efterhånden store trafikmængde på kryds og tværs af landsdelene, hvor vi ved at indsamle og udbringe kunders møblement indenfor en lille uges tid efter nærmere aftale, altid vil kunne tilbyde nogle favorable priser.

Fundamentet bag Flyttebilen.dk og det der har givet os denne succes, ligger i 2 væsentlige faktorer:

– Kunderne skal kunne kende prisen på opgaven, inden aftalen accepteres
– Alle kunde typer er lige kærkomne, og vil altid blive behandlet af velkvalificeret og imødekommende personale
– Vores flyttevogne er alle altid veludstyrede med tæpper og fast surrings grej, samt alle remedier til forsvarlig håndtering af selve flytningen

Det er noget vores kunder har kunnet bruge til noget, og dette har givet os mulighed for også at kunne tilbyde den samme service i forbindelse med:

– Kollegie flytninger
– Bistands flytninger
– Pensionist flytninger
– Udlands flytninger

Flyttebilen.dk har indgået aftale om møbelopbevaring med City Self Storage.

Udover aftale om møbelopbevaring har Flyttebilen.dk´s kunder mulighed for også selv at købe alt det fornødne klargørings grej direkte hos City Self Storage, såsom flyttekasser, indpakningspapir, garderobebokse og bobleplast m.m. Dette leveres dog uden beregning i hele landet af Flyttebilen.dk ved totalflytninger eller hvis aftale om dette indgås.

City Self–Storage tilbyder rene, tørre og sikre depot rum, i den størrelse, du ønsker, og som du kan låse med din egen hængelås. Mulighederne for opbevaring af dine ting er næsten ubegrænsede, og med stor fleksibilitet og sikkerhed.

– Du kan leje et depot rum i næsten enhver størrelse igennem kortere eller længere tid.
– Du betaler kun for den plads, du har brug for.
De gode forhold og det høje sikkerhedsniveau giver dig ro i sindet; peace of mind.

Flyttebilen.dk tilbyder bolig og boligrelaterede sider at tilføre deres brugere mulighed for at kunne gøre brug af Online prisberegneren ved at man får implementeret beregneren igennem eget Intranet / hjemmeside ved at hente www.flyttebilen.dk/pris.htm ind som en af egne undersider eller ved at implementere den direkte i eget design via den såkaldte I frame teknik.

Selve beregningen og indhentningen af tilbud vil blive afviklet og gemt på vores servere beliggende i Skanderborg. Der bliver altid sendt en kopi af bestillingen til en af brugeren angiven adresse, og til den respektive flytteforretning der skal udføre opgaven, denne vil også altid kontakte kunden telefonisk for at aftale et skriftligt tilbud, levering af kasser, flyttedato m.m.
 

Læs mere her

tags: bilen, fleksibilitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar