søndag den 5. juni 2011

Lotus 8000-brændeovne: Nyt ekstraudstyr til den danske hygge

Bad Request

Med brændeovnene fra Lotus 8000–serien lancerer Gilleleje–virksomheden Lotus Heating Systems A/S nyt tilbehør til den danske hygge

Sommeren er så småt ved at være forbi og efterår og vinter står for døren. Tiden nærmer sig for brændeovnens hovedsæson. Lotus Heating Systems A/S introducerer derfor en ny serie af ovne som med et stilrent moderne design og en ydeevne ud over det sædvanelige.

Med Lotus går der ikke CO2 i hyggen
Lotus Heating Systems laver udelukkende konvektionsovne. Det betyder, at en Lotus–brændeovn sikrer en hurtig fordeling af varmen. Og det avancerede forbrændingssystem garanterer tilmed en miljørigtig CO2–neutral forbrænding. Lotus brændeovne er under stadig kontrol af teknologisk institut og godkendt af dansk standard, forbrugerens garanti for et ensartet gennemtestet produkt. Desuden tester Lotus Heating Systems A/S kontinuerligt egne produkter på vor avancerede prøvestand for at sikre at vore brændeovne lever op til de skrappeste miljøstandarder. Hos Lotus får man gennemtestet kvalitet for pengene.

En smuk detalje som også klæder budgettet
Hos Lotus Heating Systems arbejder vi hele tiden på at udvikle og raffinere såvel design og funktionalitet som teknik og miljørigtighed. Den nye Lotus 8130–brændeovn er fx beklædt med mere end 200 kg fedtsten. Et materiale, der er smukt at betragte, men som også evner at lagre varmen og afgive den gradvist selv efter at ilden er gået ud. Det betyder, at varmen udnyttes over en længere periode, derved får man endnu større glæde af sin brændeovn.

Lotus 8000: Den bedste nyhed siden Lotus 7000
Lotus 8000–serien er en videreudvikling af 5000–serien. Brændeovnene er alle arkitektegnede i overensstemmelse med de bedste danske design traditioner af Aarhus arkitekten Kaare Sølvsten MAA PAR MDD, og videreudviklet i samarbejde med teknikkerne hos Lotus Heating Systems. Samarbejdet har affødt en ny generation af brændeovne med høj ydeevne, enkelt design og fuldendt funktionalitet. "Oplevelsen af at funktionalitet og design kan forenes i et enkelt og elegant udtryk er blevet bekræftet i 8000 serien." Udtaler Arkitekt Kaare Sølvsten.

Yderligere oplysninger: Salgschef Preben Hansen, 48 30 10 71, PH@lotusovne.com. Billed– og tekst–materiale kan downloades på: www.lotusovne.com

Lotus Heating Systems A/S har udviklet brændeovne siden 1979. Kerneværdierne i arbejdet er formfuldent og funktionelt design af høj teknisk og håndværksmæssig kvalitet. Målet er at betjene kunder i ind– og udland med ovne, der efterlever brugervenlige standarder. Lotus Heating Systems A/S har de sidste år oplevet en gazelleagtig vækst og er idag et af de bedst indarbejdede brands på det danske marked. Lotus brændeovne forhandles kun af førende pejseforhandlere.
 

Læs mere her

tags: downloade, udland, virksomhed, teknologi, penge, Lotus, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar