torsdag den 16. juni 2011

Nyt eldorado med tusinder af gør det selv råd

TV2 internet springer køerne over i byggemarkederne og tilbyder nu brugerne adgang til flere end 6.000 gør det selv artikler og gode råd.

Artikler, som gør hverdagen både lettere og billigere for Maren i kæret og baronessen i BMW'en.

På internetadressen, goderaad.tv2.dk, er der fri adgang til de mange artikler, som er inddelt i 11 sektioner fra bil og bolig over have og hobby til rengøring.

TV2 internet har indgået et samarbejde med virksomheden, ask–alex.dk, som gennem de seneste fire år har forsynet danskerne med kontant viden og konkrete anvisninger til at løse hverdagens praktiske gøremål.

I Danmark udfører vi gør det selv arbejder til en værdi på flere end 40 milliarder kroner om året. Og vi har for alvor slået fast med dykkernagler, at forandring pryder, og vi vil gøre det selv.

– Såvel brugere som annoncørerne hos både alex og TV2’s goderaad har glæde af den nye tvilling, siger Lars Vendelbo Skovborg, medejer hos ask–alex.dk.

– For det første har TV2’s brugere nu fri adgang til det kolossale antal artikler og de tilhørende illustrationer og fotos. Den service er i fin harmoni med stationens populære udsendelser om bolig, rengøring og livsstil, og jeg er sikker på, at seerne efter de udsendelser vil være flittige brugere af goderaad.

– Da Flemming Leth på en anden tv–station havde sine udsendelser, blev vores redaktion som regel bestormet dagen efter med spørgsmål, om hvad det nu lige var, Leth havde gjort eller sagt. Med andre ord vil TV2 nu være i stand til at fastholde seerne, fordi de ved, at de kan læse svar, som lægger sig tæt op ad udsendelserne.

– For det andet vil annoncørerne hos alex nu ud til en langt bredere målgruppe end tidligere, fordi antallet af brugere automatisk øges ved, at der både er alex’ faste læsere men nu også brugere fra TV2, siger Lars Vendelbo Skovborg, fra ask–alex, som også varetager salget af annoncer til den nye hjemmeside.

– For tv2.dk og ask–alex.dk skaber ægteskabet også en situation, hvor begge parter er vindere. TV2 får fra den ene dag til den anden Danmarks største udbud af gode råd i artikelform. Desuden også mulighed for målrettede bannerannoncer, og ask–alex får en gang for alle, slået sit image fast som førende indenfor gode råd i. Yderligere forventer vi gså, at samarbejdet på betyder, at vores markedskendskab på de nuværende 66 procent vil stige yderligere Lars Vendelbo Skovborg

Varme kontanter og kolde facts
Hver måned sender redaktionen et nyhedsbrev fra alle 11 sektioner. På den måde sikrer brugerne sig en andel af de 40 milliarder kroner, gør det selv arbejdet, udgør.

Skulle læserne alligevel ikke finde, hvad de kom for, kan de benytte en 24 timers svarservice. Her sidder ikke færre end en lille snes professionelle eksperter klar inden for hver deres speciale. Svar kommer via på mail eller telefon inden for et døgn.

Goderaad.tv2.dk er et handymandens– og kvindens paradis, hvor der ikke findes dumme spørgsmål – kun dumme svar.
 

Læs mere her

tags: internet, Danmark, TV2, BMW, dykker, ægteskab, storm, virksomhed, paradis, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar