søndag den 26. juni 2011

Højtryk på rengøringen

Med tre nye serier højtryksrensere satser Nilfisk–ALTO på at dække ethvert behov.
Fra den lette til den mest krævende rengøring

"Vil du kunne undvære din højtryksrenser?". På det spørgsmål er der helt sikkert kun ét svar, for når man først har fået en højtryksrenser i huset, bliver den lige så uundværlig, som plæneklipperen, trillebøren og kosten. Siden Knud Erik Westergaard i Hadsund fik idéen til en højtryksrenser til privat brug, er KEW højtryksrenseren da også i dag blandt de mest udbredte i verden, dog nu under navnet Nilfisk–ALTO.

Med det nye program i højtryksrensere har Nilfisk–ALTO lagt vægt på, at dække stort set ethvert behov. Lige fra den lejlighedsvise bruger til så krævende opgaver, at de nærmer sig professionelt brug. Det sker med Compact, Excellent og PRO, som betegner de tre serier i programmet af højtryksrensere. Fælles for modellerne i de tre serier er, at selve pumpen er fremstillet i metal i stedet for plast, og at der er keramiske stempler i pumpen, der gør den endnu mere driftssikker og forlænger dens levetid. Alle modeller har også automatisk tænd– og slukfunktion, som forhindrer slid på renseren, når man ikke aktivt arbejder med den. Endelig er Nilfisk–ALTO også alene om det Click&Clean system, der gør hurtigt skift af dyser muligt.

Dækker alle behov
Priserne begynder allerede ved 599,– kroner vejl. Mere behøver man ikke at betale for den mindste model i Compact–serien, alligevel får man her en handy og effektiv højtryksrenser til den almindelige og tilgængelige rengøring af for eksempel havemøbler og fliser. Serien består af tre modeller. Excellent serien er skabt til flittigt brug. De nye Excellent modeller er designet, så højtryksrenseren er nem at komme omkring med og let at opbevare, desuden er der kroge til ledningsoprul og ekstra plads til opbevaring af tilbehør. En af modellerne er opbygget af moduler, som uden brug værktøj klikkes af eller på alt efter behov. Topklassen i højtryksrensere til privat brug er PRO–serien. Her får man stålarmerede slanger med trykkobling, der forhindrer slangen i at sno sig og manometer til aflæsning af trykket. Desuden er der indbygget dosering og regulering af rengøringsmidlet fra den gennemsigtige beholder.

Tilbehør
Til alle modeller i højtryks–rensere findes et bredt udvalg i tilbehør specielt til rengøring og vedligeholdelse af bil og campingvogn. Foruden diverse børster fås også forskellige dyser til brug ved den store rengøring af bil og cam–pingvogn. Til det ekstra tilbehør hører Patio Cleaner, have– og fælgbørste, afløbs– og rørrenser samt udstyr til våd sandblæsning.
Nilfisk–ALTO højtryksrensere fås i førende byggemarkeder. Nærmere oplysninger på www.nilfisk–alto.dk eller telefon 7218 2120.

Billedetekst:

Med en Nilfisk–ALTO højtryksrenser er det nemmere at rengøre fliser, havemøbler, facader, bil, båd, campingvogn, trailer og haveredskaber.
 

Læs mere her

tags: campingvogn, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar