onsdag den 8. juni 2011

Shop byggevarer på mobilen ? helt enkelt

Shop byggevarer på mobilen helt enkelt
Om det er nemt at gøre det selv, er et spørgsmål om, hvordan man er skruet sammen. Men en ting er sikkert. Det bliver hele tiden nemmere at købe materialerne til dine gør-det-selv projekter. I forretningen, på nettet og nu også på mobilen.

Danmarks største kæde af byggecentre, XL-BYG åbner op for, at kunderne kan shoppe deres byggevarer direkte fra mobiltelefonen. Med lanceringen af nyt og brugervenligt mobilsite, kan gør-det-selv folket nu købe den seje boremaskine, et nyt toilet eller det, man mangler til projektet fra mobiltelefonen.

Nye muligheder med mobilen
Mange danskere bruger allerede mobilen til en stor del af deres online aktivitet, herunder også til køb på nettet. Analyser viser, at der i 1. kvartal 2011 er sket en fordobling af køb fra mobiltelefon i forhold til samme kvartal året før. Og i takt med at forbrugerne vænner sig til at bruge telefonen til det meste, så stiger forventningerne til de mobile sites også. Hastighed, brugervenlighed og relevans er nogle af nøgleordene. Med XL-BYG kædens nye mobilsite indfries disse forventninger, således at den danske handyman altid har de gode GDS råd, de gode tilbud samt muligheden for at købe byggematerialer og værktøj lige ved hånden. Webmaster i XL-BYG Henrik Thue Nielsen fortæller,
- Når et stadig stigende antal af forbrugerne i dag bruger mobilen som informationsredskab, skal XL-BYG kæden selvfølgeligt være tilgængelig på den mobile platform i et format, der giver brugerne en god oplevelse. Ideen bag vores mobilsite har derfor været at skabe en side, som er overskuelig og brugervenlig, og som udelukkende består af de features, brugerne har behov for på mobilen.

Derfor er oplevelsen, når man via mobilen finder hjemmesiden www.xl-byg.dk, en brugertilpasset forside, der fungerer hurtigt og effektivt. 10 lodrette menupunkter guider brugeren til de funktioner, man har brug for på mobilen.

Øverst finder man f.eks. punktet "Find dit XL-BYG BYGGECENTER", som hurtigt kan finde frem til, hvilken XL-BYG forretning, som er tættest på. Derefter kan brugeren vælge "vis mig vej" funktionen, og blive ledt lige til nærmeste XL-BYG. Nemmere bliver det ikke. Vil man i stedet handle direkte på mobilen, så kan man via mobilsitet købe ind i XL-BYG kædens webshop. Ydermere er der mulighed for at læse ugens tilbudsavis, se ugens webtilbud, samt få gode råd til et hav af gør-det-selv projekter og tilmelde sig XL-BYG kædens nyhedsbrev.

Brugernes behov i centrum
Mange telefoner kan gå på almindelig websider, men et mobiltilpasset site er klart at foretrække. Forklaringen er ganske enkelt den, at mobiletelefonen trods alt har visse begrænsninger i forhold til en computer. Skærmens størrelse, touch-screen funktionen, navigeringsmulighederne osv. Det er som udgangspunkt for tungt og besværligt at navigere rundt på en almindelig hjemmeside fra sin mobiltelefon. På et mobilsite får brugeren derimod et hurtigt overblik og kan nemt navigere til de funktioner, der er relevante.
Webmaster i XL-BYG, Henrik Thue Nielsen fortæller videre,
- Målet med vores mobilsite er at gøre livet lettere for bygge-entusiaster og gør-det-selv-folk over hele landet. Det håber vi, er lykkedes.

Billedtekst:
De danske handymænd har fremover de gode GDS-råd, de gode tilbud og muligheden for at købe byggematerialer og værktøj, lige ved hånden. Enkelt og effektivt på XL-BYG kædens mobilsite.

For yderligere oplysninger, kontakt: Webmaster Henrik Thue Nielsen, XL-BYG på telefon 8745 4210.


Læs mere her

tags: Danmark, 2011, bilen, computer, XL-BYG,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar