søndag den 12. juni 2011

Køb maling på nettet og spar tid og penge

Malerlager.dk er et helt nyt tilbud til dig, der ikke orker at skulle bruge halvdelen af din lørdag på at købe maling og udstyr, når stuen eller soveværelset skal friskes op. Varerne bliver bragt lige til døren gratis – og det hele klares med nogle få klik med musen.

Hvor mange gange har du ikke ofret det meste af din lørdag formiddag på at stå i kø og vente på at blive betjent, når du skal handle maling, afdækningstape, pensler og ruller? Når du endelig kommer hjem, er så meget af din weekend forsvundet, at du næsten ikke orker at komme i gang med arbejdet. Hvorfor ikke vælge den lette løsning og klare det hele uden at rejse dig fra din stol! Klik dig ind på www.malerlager.dk, den virtuelle farvehandel, og bestil det hele hjemmefra. Ikke nok med at du slipper for at starte bilen og køre hen til butikken, alle varerne bliver leveret lige til din dør, så du slipper for at skulle slæbe tunge fem– og 10–liters spande op ad trapperne.

Professionelt udvalg til lavpris
Malerlager.dk samarbejder med malingproducenten Beck og Jørgensen, som har 112 års erfaring i at fremstille kvalitetsmaling til krævende opgaver. Malermestre over hele landet anbefaler produkterne på grund af deres høje kvalitet og gode dækevne. Du sparer tilmed penge, for uanset hvor du bor i landet, bliver varerne leveret uden beregning fra dag til dag.
"Hele formålet med vores koncept er at give kunden mulighed for at købe kvalitetsmaling til attraktive priser uden at forlade hjemmet. Det eneste, de behøver, er at sætte sig bag skærmen og klikke på de ønskede varer. Resten klarer vi," fortæller Jan Mejlkjær, som lancerede malerlager.dk med sin bror, Kjeld, i oktober og allerede nu kan konstatere, at det er blevet en kæmpe succes.

Bliv vejledt on–line
Selvom handlen foregår via internet, kan du stadig få en personlig og professionel hjælp. På malerlager.dk kan du selv klikke dig ind i en overskuelig menu af punkter, der hedder "Kom godt i gang". Her giver en uddannet maler udførlige råd og vejledning om, hvordan du bærer dig ad med at få arbejdet fra hånden. Du finder tips om alt lige fra korrekt afdækning af træværk og gulve og opsætning af væv, til rensning af pensler. Punkt for punkt kan du klikke dig igennem den professionelle guide, som omfatter alle rum fra kælder til kvist. Du kan tilmed ringe og få personlig hjælp alle ugens dage mellem 9–22, også lørdag og søndag. Malerlager.dk er udstyret med e–mærket, som er kundens garanti for, at kravene om sikkerhed og brugervenlighed er opfyldt. For flere oplysninger klik ind på www.malerlager.dk
 

Læs mere her

tags: internet, bilen, penge, træværk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar