lørdag den 18. juni 2011

JO-EL er klar til en spændende entré indenfor dørklokker

JO–EL har lukket en serie af smukke og funktionelle dørklokker ind i sit i forvejen omfattende program af el–artikler. Serien har fået navnet »Entré« og vil fra december måned være at finde i byggemarkeder over hele landet.
Bag produktionen står verdens førende producent af kvalitets dørklokker.
Udvalget spænder fra den klassiske trådførte til den trådløse og mobile dørklokke, der kan række op til 200 meter.

Klassiske klokker med nye fordele
Selvom den såkaldt klassiske dørklokke med ledning er en del af sortimentet er der ikke ligefrem tale om en dørklokke i traditionel forstand. Entré differentierer sig på flere fronter og giver brugeren nye muligheder. Eksempelvis kan den trådførte vægklokke overmales, så den matcher vægfarven, og man kan vælge klokke med volumenkontrol og med op til 25 ringetoner.

Flot design på trådløse klokker
De trådløse løsninger, byder på innovativt design og en række praktiske funktioner. Dørklokkerne har en rækkevidde på mellem 50 og 200 meter, op til fem forskellige ringetoner og mulighed for tilkobling til hoveddør og eksempelvis bryggersdør, der med hver sin ringetone fortæller, hvor gæsten eller buddet venter.
Entré trådløse dørklokker er opdelt i to serier: Classic og Exclusive. Man kan frit vælge mellem de mange ringetryk og klokker og kombinere dem efter smag og behag. Så længe man holder sig indenfor samme serie.
Entré er et komplet program af kvalitetsklokker, der udmærker sig ved stor fleksibilitet og gennemtænkt design. Vi er derfor over–bevist om, at de danske forbrugere vil byde den nye serie velkommen.

Se flere billeder på http://www.presseprofilen.dk
 



tags: december, fleksibilitet, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar