fredag den 29. juli 2011

Vaskemaskine og tørretumbler, der tænker selv

ASKO Vølunds nye hvidevarer er enklere, hurtigere og mere stilrene end nogensinde før.

Velkommen til fremtiden. Her er to supereffektive hvidevarer, som hjælper den fortravlede danske familie gennem hverdagen. ASKO Vølund lancerer en ny vaskemaskine og tørretumbler, der bygger på en så intelligent teknologi, at de næsten tænker selv. Det er slut med at spilde dyrebar tid på indviklede programmeringer og lange vaskeprogrammer.

Aldrig har en vaskemaskine været så nem at betjene Vaskemaskinen W6342L er udstyret med et nyt brugervenligt panel, der er legende let at betjene. Hvem kender ikke situationen, hvor man står med en roman af en brugsanvisning og et virvar af blinkende knapper? Det nye betjeningspanel er helt enkelt: Man vælger program på én drejeknap og følger med i tidsforløbet på en anden.

Samtidig kan man være sikker på, at der inde bag det enkle ydre gemmer sig et strømlinet maskineri, som vasker tøjet nænsomt og hurtigere. Med ASKO Vølunds nye programmer klares en hvidvask på 90 minutter og en kulørtvask på 70 minutter.

Tørretumbler, der føler sig frem
Den nye tørretumbler, model T712, kan også prale af mange finesser. Den elektroniske sensorstyring, Sensidry, er et patenteret system skabt af ASKO Vølund. Tørretumbleren regner selv den ideelle tørretid ud, altså en intelligent maskine, der ikke bare drøner derudaf og tærer på forbrugerens – og miljøets – ressourcer.

ASKO Vølunds hvidevarer rammer en vigtig tendens i tiden: Familien har ikke meget fritid sammen og vil gerne samle dagligdagens gøremål i ét stort rum. Den gamle type vaskerum bliver afløst af en ny form for fællesrum et aktivt samlingssted, hvor der er plads til både vask, madlavning, tv, lektielæsning osv. Den nye vaskemaskine og tørretumbler er et matchende makkerpar, der sagtens kan tåle en mere fremtrædende rolle i indretningen.

I snart 100 år har ASKO Vølund leveret hårde hvidevarer til danske familier. Den skandinaviske tradition for smukt design og innovative løsninger går som en rød tråd gennem alle firmaets produkter. Det er blevet til adskillige hædersbevisninger fra forbrugerorganisationer, og virksomheden har flere internationale miljøcertifikater.

###

Billedetekst: Skandinavisk enkelthed fra ASKO Vølund. Vaskemaskine W6342L og tørretumbler T712.
 

Læs mere her

tags: hvidvask, roman, virksomhed, teknologi, skandinavisk, lektielæsning, miljø, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar