lørdag den 9. juli 2011

Ny rustfri køkkenserie der matcher tidens køkken

Hvidevarer med vægt på gas og mere plads fra ASKO Vølund

Køkkenet er blevet mange familiers foretrukne op–holdsrum, hvor der skal være plads til både madlavning, familiesamvær og gæster. Vi bygger generelt større køkkener og får plads til større hvidevarer der kan rumme mere.

For eksempel større komfurer, flere kogeplader, større køleskabe etc. Vi ser også flere madprogrammer i TV, hvor førende kokke sværger til madlavning på gaskomfur på grund af den hurtige og præcise varmeregulering.

ASKO Vølund kombinerer stilrent skandinavisk design og innovative løsninger med kompromisløs kvalitet. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter større kapacitet og madlavning på gas, udvider ASKO Vølund nu serien af hvidevarer i rustfrit stål, der klæder ethvert køkken og tilfører et eksklusivt, professionelt look.

ASKO Vølund lancerer nyt stort gaskomfur og ny XL opvaskemaskine

Det gælder især det nye 90 cm brede gaskomfur CG9930s med 5 gaszoner og en 85 liter stor varmluftovn, hvor der er plads til adskillige gryder, pander og fade. En særlig trippel brænder giver ekstra hurtig og høj varme og er derfor helt ideel til wokmad og gode bøffer.

Emfanget CH060s matcher komfurets bredde på 90 cm. Det har en sugestyrke på hele 650 m3/time, og et lydniveau på max. 56 dB(A). En timerfunktion sørger for automatisk slukning efter 15 min., så ethvert spor af madlugt forsvinder.

Den nye opvaskemaskine D3250 XL har et kabinet der er 5 cm højere end normale opvaskemaskiner. Det giver plads til hele 15 kuverter, og til store fade og gryder. Højden er regulerbar fra 86 til 91 cm og passer perfekt til de nye højere køkkenmoduler. Den fås som fuldintegreret til montering af køkkenlåge, eller med løse fronter i forskellige farver såsom rustfri, aluminium og mange flere (tilkøb).

XL modellen er en højere udgave af opvaskemaskine D3250, der blev testvinder i forbrugerbladet "Tænk" med topkarakter i vaske–resultat, energiforbrug og tørring, plus verdens laveste vandforbrug på kun 9,9 liter. Et lydsvagt valg på kun 47 dB(A).
Køle– og fryseskab RF2181s får topkarakter A+ i energiforbrug og har et meget lavt støjniveau på kun 39 dB(A).

Skabet er udstyret med flere nye egenskaber, der sikrer at råvarerne holder sig friske i længere tid. Skabet har antibakteriebelægning der hæmmer bakterievækst, en ventilator der sikrer en jævn kuldefordeling, og en særlig 0º zone der ideel til ferskvarer som fisk og kød. Skabet rummer 218 liter køl og 83 liter fryser.

ASKO Vølund har i mere end 100 år leveret kvalitetshvidevarer til skandinaviske hjem, og er i dag den eneste producent af opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere i Skandinavien.

Billedetekst:
Stilrent skandinavisk design i rustfrit stål fra ASKO Vølund
 

Læs mere her

tags: råvarer, energiforbrug, bakterie, energi, skandinavisk, Skandinavien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar