fredag den 1. juli 2011

Dansk verdensnyhed fra Nilfisk

Den nyeste Nilfisk støvsuger er udviklet specielt til moderne familieliv. Med fjernbetjening, allergifiltrering og dyrehårsdeodorant!

Anderledes og alligevel umiskendelig Nilfisk. Nyheden Nilfisk Extreme kombinerer et nyt avanceret design og et væld af gennemtænkte detaljer med de klassiske Nilfisk dyder: effektivitet, holdbarhed og pålidelighed. Og ikke mindre end 5 års garanti!

Med inspiration fra bl.a. BMW Designworks i USA, fremstår den nye støvsuger i et strømlinet metallicfarvet design. Og flere detaljer er hentet fra industrien for at gøre det både nemt, effektivt og ergonomisk korrekt at gøre rent.

Revolutionerende detaljer

For det er på jobbet, Nilfisk Extreme afslører sine helt stærke sider. Som noget helt nyt kan sugestyrken på topmodellen Extreme 300 fjernbetjenes fra røret. Så nu er det slut med at bukke sig ned, når styrken skal ændres fra klinkegulv til sarte tæpper.
Lyden har spillet en stor rolle under udviklingen. Motoren er derfor ekstrem lydsvag, al lyd kommer faktisk fra mundstykket.

Allergi er et problem i mange familier. Derfor er Nilfisk Extreme udstyret med både et særligt effektivt HEPA–filter og en indikator der viser, hvornår filteret trænger til udskiftning, så det altid fungerer optimalt.

Alle husdyrejere kender problemet med ildelugtende støvsugere. Det skyldes at lanolin fra dyrehår sætter sig i motoren og varmes op igen og igen. Nilfisk Extreme har to gode nyheder til hunde– og katteejere: et turbomundstykke, der får selv de mest genstridige dyrehår op af tæpper og møbler + et aktivt kulfilter, der effektivt fjerner lugten fra hårene.

Gennemtænkt tilbehør

Rundbørsten er her trekantet og har naturhår, så den holder længere. Skrårøret i fleksibelt gummi kommer ind overalt, også mellem sæderne i bilen! Og et særligt parketmundstykke med lange børster sørger for helt rene parketgulve.
Fire varianter

Den nye Nilfisk Extreme kommer i fire udgaver alle med 5 års garanti til priser fra 1.995,– kr. Læs mere om Nilfisk Extreme serien på www.nilfiskextreme.dk

Billedtekster:
Nilfisk Extreme i lækkert strømlinet design.
På Extreme 300 fjernbetjenes sugestyrken fra røret.
 

Læs mere her

tags: USA, bilen, BMW, Motor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar