søndag den 3. juli 2011

INFURN tilføjer Charles Eames Loung Chair til dets udvalg.

Online møbel udbyderen INFURN producerer høj kvalitets reproduktioner af Charles Eames klassiske møbler for fantastiske fabrikspriser. Nu er der endnu mere at vælge imellem siden INFURN har valgt at tilføje Lounge Chair til dets udvalg. Se udvalget af produkterne på http://www.infurn.com/us/designer/charles-eames.

Charles
Eames og hans kone Ray Eames designede Lounge Chair'en i 1956 og den er inspireret af Engelske club stole. Den kombinerer komfort med høj kvalitets materialer og fejlfri udførelse. Original versionen af denne stol har sort polstering med mørke krydsfiner skaller der danner rammer om polsteringen. Efterfølgende kom en lysere version af stolen. INFURN tilbyder i dag stolen i forksellige farver og materialer og i tre forskellige versioner; Lounge Chair Classic, Lounge Chair XL og Lounge Chair Special Edition Hvid. Denne stol er ideel til kontoret og har en tilhørende skammel.

Lounge Chair'en har være en stilikom siden 1950'erne og har været i TV samtlige gange, bl.a. i Friends, Cougar Town, House, Mad Men og Scrubs.

For at se mere information omkring stolen, besøg venligst: http://www.infurn.com/6-1/eames~lounge

Den
originale stol og skammel er produceret i Europa af Vitra siden 1957.

Om INFURN

INFURN er Europas største producent af skræddersyet reproduktioner af kendte designmøbler fra 1950'erne til 1970'erne og af INFURNs egen linje af møbler. INFURN's portfolio inkluderer produkter fra mange kendte designere bl.a. Charles Eames, L. Mies van der Rohe and Philippe Starck.

INFURNs 350 designs har de bedste kvalitetskrav og med de valgmuligheder til at skræddersy dit produkt er der op til 9000 forskellige variationer man kan vælge imellem. Firmaet har et vel-etableret netværk af produktionspartnere som hovedsageligt ligger i Asien. Dette medvirker til at gøre det muligt at reagerer hurtigt på udsvingene i efterspørgelsen.

INFURN leverer direkte fra fabrik til kunden ved at skære mellem-forhandlerne væk og dette gør det muligt at tilbyde produkterne til en lavere pris. INFURN leverer allerede møbler til individuelle mennesker og firmaer i mere end 30 lande og vil fortsætte med at vokse.

For at se mere, så besøg hjemmesiden www.infurn.com!

Kilde:
Designfurn Limited print gratis for brug i presse

Læs mere her

tags: Europa, Asien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar