søndag den 17. juli 2011

Girafsliberen har fået et føl

Miniudgaven af den populære girafsliber er født til slibearbejdet på stilladset, i badeværelset eller andre steder, hvor pladsen er kneben

Siden Flex girafsliberen med sine 106 centimeter lange hals kom på markedet i 1998, har slibeklodsen været henvist til reservebænken. Fagfolk fandt nemlig hurtigt ud af, at de nu kunne klare slibeopgaverne tre gange så hurtigt som hidtil og med langt mindre besvær. Endelig var der jo også det med støvet. Fra girafsliberen forsvinder det direkte ned i den tilhørende støvsuger i stedet for ud i rummet og ned i lungerne på håndværkeren.
Og nu har giraffen så fået et føl.

"Føllet" den nye miniudgave af girafsliberen er med sin længde på kun 92 centimeter udformet til brug overalt, hvor pladsen er for kneben til "giraffen" med den lange hals. For eksempel ved arbejde fra stilladset eller inde i det mindre badeværelse. Så heller ikke her er der længere brug for slibeklodsen.

Kapaciteten og funktionen er i princippet den samme for de to udgaver af girafsliberen, begge er ideelle til slibning af alle overflader og rækker fra gulv til loft tre meter op. Slibe–hovedet, der både er motordrevet og fleksibelt, tilpasser sig automatisk overfladen og fjerner effektivt ujævnheder og ridser helt ud i alle hjørner. Desuden danner slibehovedet et mindre vakuum, der gør det nemmere at holde det tæt og stabilt mod underlaget.

De originale Flex slibe–rondeller findes i de gængse kornstørrelser også til afrensning af jern, stål og rustfri plader. En anden mulighed er sliberundeller i hårdmetal. Med en levetid op til 25 gange længere end sandpapir venter der her en besparelse i både arbejdstid og materialeforbrug.

Hajo støvsugeren
er nøje tilpasset girafsli–beren og samler effektivt alt støv, hvor der stilles krav til arbejds–miljøet. For eksempel støv fra slibning, boring, murrillefræsning og ?skæring. Støvsugeren starter automatisk samtidig med værktøjet, og ti sekunder eftersug sikrer, at også det sidste støv forsvinder, efter værktøjet er stoppet.
Flex girafslibere og Hajo Cyklonstøvsuger markedsføres af i Danmark af Hans Jørgensen Værktøj A/S og fås hos malergrossister, malerforretninger og byggemarkeder.

Billedtekst:
Betonsliberen er en specialudgave af den langhalsede girafsliber. Uden besvær fjerner den blandt andet grafitti, betongrater og klæberester fra fliser
 

Læs mere her

tags: Danmark, stillads, 1998, arbejdstid, byggemarked, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar