fredag den 22. juli 2011

Gør klar til krebsesæsonen med smagfulde sensommerfarver

Vi har skabt tre nye, lækre farver som en hyldest til den svenske sensommer og det elskelige lille krebsdyr, vi nyder hver sommer. De tre smagfulde farver er inspireret af nykogte krebs, frisk krondild og iskold snaps. De er skabt til at give hygge og fællesskab og oser samtidig af stærke traditioner, der matcher årets krebsegilde på bedste vis. Farverne er tilpasset det stærke sommer lys og hinanden, så de kan bruges indendørs i en smuk treenighed. På den måde kan de males i samme rum og efterlade et smukt samspil af krebsesæsonens kulører.

Skab en stemningsfuld oase
Det er ikke nødvendigt at male hele rummet om for at skabe Skærgårds-stemning i hjemmet. I løbet af en weekend kan du f.eks. male iskolde, snapse grå detaljer på dine stole, blide krebserøde striber på væggen eller give spisebordet i kyst huset en delikat farveflade a la blomsterne fra krondild.

Få tre farveprøver sendt direkte til sommerhuset
De tre svenske farver kan fås i din lokale Flügger farver forretning eller på www.flugger.dk, hvor du også kan bestille tre små farveprøver i en lille æske med pensel. Vi sender de smagfulde farveprøver direkte til døren; så er det bare at prøve dem af derhjemme eller i sommerhuset.

Husk at du altid kan få gode råd og vejledning om maling og vægdekoration til din bolig i din lokale Flügger farver forretning. Hvis du har pressespørgsmål, så kontakt Lone Bjørslev Kisbye, loki@flugger.com, +45 44 54 16 66

Flügger A/S er en dansk, børsnoteret koncern med forretninger i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Tjekkiet, Island og Kina. Koncernen producerer og markedsfører maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøj m.m. og har en omsætning på over 1,5 mia. DKK. Virksomheden beskæftiger cirka 1.400 medarbejdere, har hovedsæde i Rødovre og er en koncern i vækst.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, Polen, Kina, Island, omsætning, Tjekkiet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar