lørdag den 30. juli 2011

Hynder der holder

De mest slidstærke havehynder er fremstillet af dralon, de falmer ikke og er behagelige at sidde på Hynden i havestolen sætter prikken over i’et. Både når det gælder komforten og det samlede indtryk.

Men hvad skal man vælge? Det enorme udbud af hynder til havemøbler kan gøre det svært at bevare overblikket, selv når man holder sig til at sammenligne pris og design.

Alligevel er det værd også at se nærmere på hyndens egenskaber, det vil sige, hvor praktisk og holdbart betrækket er i daglig brug. Og det finder man ud af ved at undersøge, hvilket materiale hynden er fremstillet af. For eksempel dralon, polyester eller bomuld.

Afviser smuds og vand

Hos Da’core, dansk producent af hynder og havemøbler, er man ikke i tvivl. Her har man konsekvent valgt dralon som det mest velegnede stof til havehynder. Dralon er det eneste syntetiske materiale, der har de fleste af bomuldens gode egenskaber, og samtidig er perfekt til udendørs brug.

Først og fremmest på grund af dralons enestående slidstyrke, men også fordi farverne holder i mange år. Desuden er materialet lettere smuds– og vandafvisende og kan vaskes. Og nok så vigtigt: Hynden føles altid behagelig og luftig at sidde på. Hynden af dralon er fyldt med polyetherskum i høj kvalitet, og det giver sikkerhed for, at hynden kan bevare sit fyldige udseende efter lang tids brug.

Da’core er den eneste hyndeproducent i Danmark.

De fleste vil nok falde for farverne i hynderne fra Da’core. Her finder man hele paletten i nye, lette og klare kulører, som lyser op i skøn harmoni med havens og naturens egne farver. Hynderne klæder ikke alene de lette og elegante møbelserier fra Da’core, men vil også kunne bringe nyt liv til andre havemøbler.

Endelig finder man også parasoller i de samme friske farver. Da’core havehynder fås i byggemarkeder, varehuse og møbelhandlere over hele landet.
 

Læs mere her

tags: Danmark, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar