fredag den 15. juli 2011

Kvinder vælger ægløsning

Ny type røgalarm med form som et æg monteres uden brug af værktøj – en løsning, som tiltaler kvinder og på kort tid har øget antallet af røgalarmer i de danske hjem

Alle kan vist blive enige om, at røgalarmer er et – must – i ethvert hjem. Jo flere, des større sikkerhed. Og selv om, at der i dag findes røgalarmer i alle prislag og udformninger på markedet, har de ét til fælles: De kræver værktøj og tager mere end to minutter at montere. Alene af den grund kommer mange nyindkøbte røgalarmer aldrig ud af emballagen, men ender i skuffen, hvor de samler støv.

På baggrund af den erkendelse har to svenskere udviklet en røgalarm med form som et æg. Alarmen har fået navnet Snapalarm, der direkte refererer til, at den er lynhurtig og enkel at montere – eller rettere: at sætte op. Det geniale er, at Snapalarm blot skal klikkes fast på fx en lampeledning. Det tager kun få sekunder og kræver hverken værktøj eller fingersnilde. Resultatet er en røgalarm, der er flot og smart at se på og derfor, får lov, til at blive anbragt, hvor den rent faktisk hører hjemme, nemlig centralt i stuen, soveværelset, i køkkenet og på børneværelserne.

Konceptet bag Snapalarm er gået rent ind hos især kvinder, som typisk er dem, der bekymrer sig om familiens sikkerhed og beskyttelse af hjemmets værdier. Med Snapalarm har de fået en røgalarm, som straks kan sættes op – uden særlige forberedelser eller yderligere forsinkelse.

Herhjemme markedsføres Snapalarm af det fynske firma Dyberg–Larsen i Asperup. Direktør Thomas H. Dyberg oplyser, at man efter et halvt år med salg i Danmark er forbløffet over den store efterspørgsel fra kvinder. Det indikerer ifølge Thomas H. Dyberg, at den nye røgalarm løser et enormt problem – nemlig det, at mange traditionelle røgalarmer er for besværlige at montere, også selv om de kun kræver en skrue eller to i loftet.

En anden gennemtænkt detalje ved Snapalarm er, at den kun kan sættes op, hvis der er et batteri i. Dermed undgår man, at familiens børn låner røgalarmens batteri til deres legetøj – og glemmer at fortælle far og mor, at røgalarmen er sat ud af drift.

Snapalarm leveres klar til brug med batteri og fås både i sort og hvid. Vejl. pris er 299 kroner. Nærmeste forhandler anvises på telefon 64 48 14 74.
 

Læs mere her

tags: Danmark, røgalarm,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar