søndag den 3. juli 2011

Boligkontakten - Nyt gratis boligmarked for private og professionelle

Boligkontakten er startet som et uafhængigt, billigt og effektivt alternativ til traditionel bolighandel. Boligkontakten er en hjemmeside med et marked for gratis annoncering af fast ejendom.

Der er mange penge at spare for private annoncører ved selv at stå for fremvisning af boligen samt andre praktiske ting. Boligkontakten giver generel information om, hvordan man selv kan sælge sin bolig.

Endvidere henviser Boligkontakten til professionel rådgivning hos advokater og ejendomsfirmaer, der har fast pris på rådgivning ved bolighandel. Det betyder at omkostningerne ved en bolighandel for den private annoncør kan beregnes fra starten. En bolighandel med professionel rådgivning kan derfor ofte gennemføres for omkring 15.000 kr.

Boligkontakten tilbyder endvidere følgende faciliteter:

– Købere kan gemme deres søgninger
– Købere kan oprette boligagenter.

Boligagenter sender en mail til køberen, når der oprettes annoncer, der passer til køberens ønsker. Boligagenter er en oplagt og nem måde til at følge boligmarkedet i netop det område, hvor man måtte søge efter en ny bolig.

Boligkontakten tilbyder også mulighed for at bytte bolig. Boligagenter kan oprettes, så der kun sendes mail, når bytteannoncer oprettes.

Boligkontaktens uafhængighed betyder, at alle annoncører og brugere får en ensartet og fair mulighed for at sælge og købe en ejendom. Boligkontakten er ikke knyttet til ejendomsmæglere, finansieringsinstitutter, banker eller advokater. Boligkontakten giver brugerne oplysninger om mulige rådgivere og finansieringsinstitutter, som der frit kan vælges imellem.

Professionelle aktører på boligmarkedet kan også frit benytte boligkontakten til annoncering af fast ejendom, lige fra boliger til erhvervsejendomme.
 

Læs mere her

tags: boligmarkedet, penge, omkostninger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar