fredag den 8. juli 2011

Rustfrit design med unikke finesser fra ASKO Vølund

Ny vaskemaskine og tørretumbler i stilrent rustfrit stål

I dag vælger mange at integrere bryggerset med køkkenet, hvor det fungerer som både grovkøkken og vaskerum. Eller at inddrage kælderrum til beboelse, så det traditionelle vaskerum integreres med nye opholds–rum eller badefaciliteter.

De nye boligtendenser betyder at vaskemaskinen og tørretumbleren får en mere fremtrædende plads i hjemmet. Der lægges derfor større vægt på et stilrent og funktionelt design, samt et lavt støjniveau der ikke forstyrrer i dagligdagen.
I tråd med den store popularitet som rustfrit design har opnået blandt køkkenets hvidevarer, lancerer ASKO Vølund nu en ny vaskemaskine og tørretumbler i rustfrit stål. Det stilrene skandinaviske design harmonerer flot med hjemmets indretning, og bag de elegante rustfri fronter gemmer der sig robuste maskiner med en lang række unikke finesser.

Stærke maskiner med mange fordele
Alle vaskemaskiner fra ASKO Vølund er opbygget som en ægte industrima–skine med Quattro? industriopbygning, hvor tromlen hviler på fire kraftige støddæmpere der er fast forankret i bundpladen. Alle vibrationer bliver derfor inde i maskinen.

Den nye vaskemaskine W6582L har fået en ny elektronisk styret kulfri induktionsmotor, der giver en optimal balance–kontrol. Den har en meget lang levetid, er særdeles støjsvag og kan centrifugere med op til 1800 omdrejninger i minuttet, så tøjet efterfølgende tørrer hurtigere.
En praktisk vippelåge letter ilægning og udtagning af tøj og forhindrer at det nyvaskede tøj falder på gulvet. Den lukkede låge dæmper lydniveauet yderligere og giver maskinen en glat rustfri front.

Den matchende tørretumbler T761 (aftræk)/ T781C (kondens) har elektronisk sensorstyring kaldet Sensidry®, hvor både fugtighedssensor og temperatursensor sikrer et skånsomt og pålideligt tørreresultat på alle programmer. Den store 111
liters tromle tørrer op til 6 kg tøj med et perfekt resultat. Jo større tromle, desto mere luft, hvilket betyder både kortere tørretid og glattere vasketøj. Tørretumbleren har desuden, som den eneste i Danmark, mulighed for 400V tilslutning, der giver hurtigere tørring.

Komplet sortiment i rustfrit stål
Med de to nyheder tilbyder ASKO Vølund et omfattende hvidevaresortiment i rustfrit stål. Udover vaskemaskine og tørretumbler omfatter det gaskomfur, emfang, opvaskemaskine og køle– og fryseskab.

ASKO Vølund har i mere end 100 år leveret kvalitets–hvidevarer til skandinaviske hjem, og er i dag Skandinaviens eneste producent af opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Se mere på www.asko.dk

Billedetekst:
Det nye stilrene design i rustfrit stål fra ASKO Vølund passer ind overalt
 

Læs mere her

tags: Danmark, skandinavisk, Skandinavien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar