torsdag den 14. juli 2011

Indretning ikke blot en smagssag

Ny bog kommer på det det danske marked, onsdag den 26. oktober 2005. Den tyskfødte forfatter Inge Schmidt, der har arbejdet som Neo Feng Shui® rådgiver i over 4½ år har skrevet en fantastisk ny bog der omtaler Feng Shui i det 21. århundrede. Bogens titel er "Din Guide til Feng Shui Feng Shui i det 21. århundrede". Bogen omtaler at indrette såvel livet, boligen som arbejdsplads med omhu, så læseren med udgangspunkt i den 4000 år gamle kinesiske filosofi Feng Shui kan opnå et liv i harmoni og balance

Din guide til Feng Shui giver en grundig indføring i, hvordan læseren kan finde sin indre ro og balance og leve et bedre liv i pagt med omgivelserne og indretningen af boligen. Bogen giver indblik i alle facetter af filosofien og omsætter teori og filosofi til en praktisk hverdag, bl.a. gennem små øvelser.

Det er vigtigt at man sætter fokus på os som personer og forbedre de omgivelser, vi bevæger os i. Bogen er en guide til at nå de mål, den enkelte sætter sig. Den er en arbejdsbog, som hjælper dig til at anvende livsfilosofien og fører dig igennem hele den udviklingsproces, der er nødvendig for et mere harmonisk liv.

Bogen opfordrer til, at man lever og arbejder i sunde og velfungerede omgivelserne. Dette kan ske ved at man arbejder hen imod at komme i balance med det indre med støtte fra boligindretning og det omgivende miljø.

Hvor mange er bevidste om, at den bolig, man har valgt, kan påvirke, hvorledes ens liv vil forløbe? De møbler, der placerer i boligen, de farver, der vælgers, vil udøve deres påvirkning og derved have indflydelse på menneskers trivsel, helbred og succes.

En bolig skal være et sted en platform, en ramme der udstråler tryghed og velbefindende. Finder man stedet, så har man formået at lægge de fundamentale byggeklodser i ens liv. Vi kan alle mærke, om vi føler os godt eller skidt tilpas et sted. Ofte er det bare svært at forklare., hvad der gør, at man har det sådan. Den fascinerende filosofi Feng Shui åbner døren til en helt ny verden en verden, der hjælper til at indrette hjemmet med henblik på at opnå bl.a. sundhed, harmoni og balance. En verden, hvor farvevalg, indretning, former og materialer ikke beror på smag, men derimod på en analyse af, hvordan de fysiske omgivelser påvirker ens liv.

Bogen koster 299,00 kr. og analyserer Beckers Farvekort, Naturlige Farver. Formatet er 21 x 21 cm.
 

Læs mere her

tags: Beckers, forfatter, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar