fredag den 22. juli 2011

Bliv skoleklar med dugfriske farver valgt af rigtige børn

Så er det igen tid til skolestart for hundredvis af børn landet over. I den anledning har vi bedt Charlie på 6, Esther på 8 og Albert på 11 år om at vælge hver deres yndlingsfarve mellem 900 Flügger farver. Nuancerne er valgt af ren farvelyst; udikteret og helt udenom vores normale voksne trendsættere.

De tre dugfriske farver kommer lige fra skolehjertet. Albert og Charlie valgte en sej syregrøn og en magisk blå, mens Esther forelskede sig i en neon orange, der ikke er til at komme udenom. Det er børnenuancer, der springer i øjnene og de tre minieksperter var heller ikke et øjeblik i tvivl om deres præferencer.

Slut med babyblå og lyserød
Når man kommer i skolealderen, er det for længst slut med blide babyfarver. Nu skal der ske noget! Efter børnenes mening kan deres farver sagtens bruges på alle fire vægge i børneværelset, men mindre kan også gøre det. Mal f.eks. skrivebordet Charlie blåt eller lav din egen opslagstavle med magnetmaling og Esthers orange. Du kan også give døren til børneværelset personlig karakter med Alberts syregrønne eller lege med skabeloner direkte på væggen. Lav f.eks. en gange-tabel eller skriv hele alfabetet rundt langs med loftet. Det er ikke småting, hvad der gemmer sig i en bøtte maling!

Få tre farveprøver sendt direkte til døren
De tre børnefarver kan fås i din lokale Flügger farver forretning eller på www.flugger.dk , hvor du også kan bestille tre små farveprøver i en lille æske med pensel. Vi sender farveprøverne direkte til døren; så er det bare at prøve dem af sammen med børnene.

Husk at du altid kan få gode råd og vejledning om maling og vægdekoration til din bolig i din lokale Flügger farver forretning.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar