onsdag den 27. juli 2011

DANMARKSPREMIERE - Boligkøb i Brasilien

Nu går startskuddet på salget af skønne boliger i landet, der er kendt for vuggende sambarytmer, palmestrande og temperaturer, der siger sommer hele året. Landet er Brasilien, byen hedder Natal. Skal du være blandt de første? Invester friværdien eller opsparingen i en bolig i det nordøstlige Brasilien, som ikke blot er et stykke papir i skuffen, men et aktiv, du og din familie kan få glæde af.

Brazil Homes kan som de første tilbyde boliger i Brasilien til danskerne. Og det til priser, hvor alle kan være med. Priserne starter ved 39.000 ?. Ud over garanti for sol og varme hele året, så er økonomien også sikret. Der er mulighed for at sikre sig via bankgaranti når der handles gennem Brazil Homes.

22–35 grader året rundt, bankgaranti og et venligt folkefærd, satte Mikkel Küster, der står i spidsen for den danske agenturvirksomhed Brazil Homes Aps, på sporet af et nyt marked for danskere med hang til sol, sommer og bounty strande. "Jagten på nye investeringsmarkeder har fået folk til at søge nye muligheder i eksempelvis Thailand, Bulgarien, Kroatien m.fl. I nogle af disse lande er det ikke muligt for udlændinge, at være 100 % ejer af egen bolig og man kan ikke være sikker på, at der stilles sikkerhed, når der sælges på projektstadiet", siger Mikkel Küster.

"I Brasilien er det muligt for udlændinge at eje jord. Alle handler tinglyses fra det tidspunkt boligen/jorden handles på og ved køb af boliger er det muligt at sikre sig via bankgaranti. Mikkel Küster, der naturligvis selv har sikret sig en bolig i det brasilianske ferieparadis, spår at prisen på den bolig, han selv har investeret i, vil stige med omkring 50 % inden for et års tid. "Det lyder umiddelbart af meget, men priserne er meget lave i øjeblikket og grundpriserne stiger voldsomt på grund af den stigende interesse.

Brazil Homes International hedder virksomheden i Brasilien, som har sikret sig grunde og byggetilladelser til 1500–1800 boliger. Priserne starter ved 39.000 og op til 130.000 for en luksus penthouselejlighed med garanteret havudsigt. Alle boliger i den prisklasse er møbleret og med aircondition. Indflytningsklar til dig og din familie.
Hovedfirmaet i Brasilien er ejet af den svenske bygherre Kristian Salomaki, der også står for den daglige ledelse. Kristian Salomaki har et stort spansk byggefirma i ryggen, som har bygget i mange år i Spanien.

Nordmændene har fået øjnene op for Brasiliens charme de har købt omkring 100 ferieboliger derovre i de sidste 6 måneder nu får danskerne chancen.

Slå til nu. Vær med til at sikre din fremtid og se frem til et liv i ren nydelse med hvide sandstrande og bedre livskvalitet. Det fortjener du og din familie.
 

Læs mere her

tags: økonomi, Spanien, EM, vold, Thailand, Brasilien, jorden, virksomhed, paradis, byggetilladelse, Kroatien, Bulgarien, livskvalitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar