lørdag den 23. juli 2011

Til angreb mod sokke-monsteret

Nu er løsningen på mistede sokker kommet. ?Og nej, det handler ikke om at beholde dem på eller på anden måde undgå sokke–monsteret i vaskemaskinen. Løsningen er en norsk opfindelse, som nemt og enkelt hæfter sokkerne sammen.

Aldrig mere mistede sokker. SockClip er en norsk opfindelse, som med garanti sikrer, at ingen af dine sokker nogensinde mere forsvinder i vaskemaskinen. Opfindelsen består af en lille smart plastic klip, der skånsomt hæfter sokker sammen, inden de kommer i vaskemaskinen.
SockClip er helt uskadelig over for det andet tøj i vaskemaskinen, og SockClip kan benyttes igen og igen.

Mange muligheder
SockClip kommer i alle regnbuens farver, og med den lave pris er det derfor oplagt, at man har en SockClip til alle sine sokker. Eller måske en i hver farve til hvert familiemedlem, så der ikke længere er tvivl om hvem, der er ejermand til et bestemt par sokker.
Under alle omstændigheder er det en fordel at bruge SockClip, allerede når sokkerne kommer i vasketøjskurven, fortæller nordmanden Lars–Petter Fylling, der har opfundet SockClip. På den måde har man styr på sokkerne, allerede fra de kommer af fødderne til de er renvaskede og skal på plads. Sokkemonsteret findes nemlig også i vasketøjskurven!

Kan kun købes på nettet
Du kan nu få din helt egen udgave af denne nye og praktiske opfindelse. SockClip kan dog ikke findes i nogen butikker, hverken her eller i udlandet. Eneste mulighed for at skaffe sit eget eksemplar er at klikke ind på www.theclipit.com og købe online sikkert og nemt! SockClip fragtes over hele Europa og sendes samme dag.

Skandinavisk design perfekt til gave
SockClip er lavet i 100 pct. genbrugsplast, og designet indbyder til dagligt brug. Det enkle og smarte design gør også at SockClip egner sig perfekt som gave til familiemedlemmer eller som firmagave.
Det er muligt er få sat logo eller firmanavn på et større parti SockClips. På den måde kan en virksomhed skabe omtale og genkendelighed på en sjov og utraditionel måde.
 

Læs mere her

tags: Europa, udland, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar