søndag den 31. juli 2011

Parasol med knæk og kulør

Ny kollektion af Hoffmann parasoller byder på spændende farver og markedets første store parasol, der også kan vippe.

Selv for inkarnerede soltilbedere kan solen blive for meget af det gode, og så er det godt at kunne slå parasollen op. Der findes på markedet utrolig mange forskellige typer parasoller, nogle af disse parasoller, og især blandt de billigste, er ikke altid til fordel for forbrugeren.

Derfor betaler det sig også her, at foretage en nøje sammenligning af pris med kvalitet. Hoffmann by Da’core er stadig navnet på de mest solgte parasoller, den er dansk og har været på markedet i mange år. Og ikke uden grund.

Fælles for disse parasoller er, at de er fremstillet af gedigne materialer i en solid konstruktion, der bare holder år efter år. Blandt nyhederne er det værd at lægge mærke til den 3,30 m store parasol, der kan knækkes, så den også skygger for aftensolen.

Parasollens 48 mm stang er fremstillet af hårdttræ, der ikke giver efter eller bliver skæv. Og det sidste er slet ikke en selvfølge. Desuden fås en parasol fremstillet i ren aluminium, der heller aldrig forandrer sig.

Også dugen til Hoffmann parasollerne er fremstillet i nøje udvalgte materialer. Lige fra den kraftige polyester og den tætvævede spunpolyester til den helt særlige Olifin, der også er vandtæt og kvalitetsmæssigt på højde med dralon.

Nye farver

Og så er der farverne. Ingen andre producenter byder på så stort et udvalg af skønne farver. Her findes foruden de traditionelle farver i serien Paris nu også parasoller i lysende, klare kulører: bl.a. lime, ren rød og turkisblå, som også matcher hynderne og havemøblerne fra Da’core. Blandt andet derfor er netop denne serie af parasoller fremstillet i en lysere træsort.

Til parasollen findes et større udvalg af parasolfødder, og her gælder det om at vælge en solid fod, der holder parasollen fast i det lunefulde danske sommervejr.

Erfaringerne viser, at der skal en 35 kg tung fod til at holde en 3 m parasol sikkert på plads. Til foden fås også en trolley med aflåselige hjul, således at man nemt kan flytte parasollen rundt på terrassen, når det behøves.

Hoffmann by Da’core parasoller fås i byggemarkeder, varehuse samt møbelhandlere over hele landet.

###

Billedetekst: Parasollerne fra Hoffman matcher perfekt den nyeste trend i havemøbler.
 

Læs mere her

tags: byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar