onsdag den 6. april 2011

Vi skrubber som gale

De seneste sæsoners succes "kartoffelhandsken" er efterhånden blevet fast inventar i de fleste danske sommerkøkkener, især med sidste års nye skud på stammen "Kids–handsken", som blev et kæmpe hit blandt de små poder.

Endelig et sikkert, nemt og sjovt køkkenredskab som alle kan bruge uanset alder lige noget for ungerne ! Nu har folkene bag handskerne fulgt tidens trend så handskerne passer til selv den mest moderne og hippe køkkenstil med de nye og friske farver i søskende versionerne "carrot" og "veggie" i henholdsvis pang–orange og limegrøn.

Handskerne er stadigvæk de samme dvs. det bedste der findes til at fjerne løst skind på nye kartofler, gulerødder og andre friske grøntsager eller effektiv rengøre disse for jord og smuds. Husk at både økologiske og almindelige grøntsager bevarer 50 % flere vitaminerne og mineraler ved at skrubbe frem for at skrælle, så det er meget sundere og i øvrigt også mere smagfuldt.

Tænk på dit eget og børnenes helbred næste gang du skal i køkkenet..."skrub noget mere og skræl noget mindre"

Om Fabrikators ApS
Fabrikators er en dansk ingeniørvirksomhed, som produktudvikler og producerer inden for emner som legetøj, tekstiler, sportsbeklædning, værktøj og forbrugs elektronik. Virksomheden rådgiver også private, som ønsker at tage deres opfindelser fra ide til virkelighed.
 

Læs mere her

tags: virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar