lørdag den 16. april 2011

Ny Net butik med eksklusivt boligtilbehør

Den Gamle Villa i Køge lancerer nu et andet og mere eksklusivt sortiment af interiør på nettet. Som nogle af de første i Danmark sælger Den Gamle Villa nu en stor del af deres mere eksklusive varer fra den nyåbnede web–shop, som gik i luften søndag d. 6. april 2008.

Thomas og Morgan Dietrich, som for 1 år siden åbnede Den Gamle Villa i Køge; en anderledes og utraditionel boligbutik, som næppe på daværende tidspunkt var set før, har nu udvidet deres aktiviteter til også at omfatte online bestilling af deres sortiment. Mange af de varer man ser i Den">http://www.dengamlevilla.dk/default.asp ID=169">Den Gamle Villa, ser man kun her, da indehaverne selv konstant rejser verden rundt for at finde ting, man ikke finder andre steder i Danmark.

Den gamle villaRammen om deres aktiviteter er stadig Den Gamle Villa; Den 650 m2 store patriciervilla, haven omkring villaen, og den charmerende gårdhave med tilhørende bygninger, som tidligere husede herskab og tjenestefolk fra Codan Gummifabrik i Køge.

”Siden åbningen er det gået stærkt, og vi har fået utroligt mange henvendelser fra folk som enten havde hørt om butikken eller set vores hjemmeside, men som boede så langt væk, at de ikke havde mulighed for at besøge os. Derfor var beslutningen om en Net butik nærliggende”, siger Morgan

”En meget væsentlig forudsætning for os, inden vi kunne sælge vore varer via nettet”, nævner Thomas: ”Er at vores varer skulle kunne sendes forsvarligt, for at vore kunder skulle få en god oplevelse ved modtagelsen, og ikke stå med en beskadiget vare, som de så alligevel ikke kunne stille frem i hjemmet. Derfor har vi fået specialfremstillet emballage til visse produkter, som tilsikrer, at selv porøse varer kan sendes med posten og nå frem uden at være gået i stykker”.

”Alle varer kvalitetskontrolleres inden afsendelse, og emballeres i makuleret genbrugspap. Således skåner vi både varerne og miljøet” tilføjer Thomas.

”Vi har i forbindelse med etableringen af webshoppen ikke haft de store ekstraomkostninger ud over at skulle bestille ekstra varer, eftersom vi allerede havde de fornødne lagerfaciliteter” siger Morgan, ”Derfor har vi valgt at støtte Børns Vilkår og Aids Fondet med et beløb pr. ordre. Grunden til at vi har valgt at støtte netop disse to organisationer er at, børnene er dem som skal sørge for os når vi bliver ældre, derfor er det vigtigt at gøre alt hvad vi kan for at give dem de bedste vilkår” og han fortsætter ”Aids fondet gør stadig et kæmpe stykke arbejde i at oplyse om sygdommen, og yder støtte til forskning, men der er desværre stadig lang vej igen” slutter han.


 

Læs mere her

tags: Danmark, 2008, omkostninger, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar