tirsdag den 26. april 2011

Ny Dremel MultiPro klarer arbejdet

Dremel MultiPro kan med høj hastighed og et omfattende tilbehørsprogram klare en lang række opgaver lige fra fræsning og skæring til slibning og polering.

I 1932 opfandt Dremel et revolutionerende multi–værktøj, der som drivkraft for et helt system af tilbehør og forsatser både var let at bruge og havde mange anvendelsesmuligheder. Udviklingen gennem årene er fortsat, men idéen bag Dremels produkter er stadig den samme: at gøre arbejdet i værkstederne, hjemmene og virksomhederne mere spændende og kreativt.

Nu introducerer Dremel et helt nyt produkt:
Dremel MultiPro. Med det nye hurtigt roterende værktøj og det omfattende tilbehørsprogram på over 150 forskellige dele opnås både høj effektivitet og ubegrænset alsidighed.
Det gør brugeren i stand til at løse en lang række arbejdsopgaver lige fra fræsning og skæring til slibning og polering.

Ergonomisk design
Dremel MultiPro klarer uden problemer hastigheder op til 33.000 omdr./min uden at blive overbelastet.
Det ergonomiske design med den slanke udforming giver god balance og lettere håndtering. Værktøjet ligger perfekt i hånden og kommer ind på vanskeligt tilgængelige steder, hvor andre værktøjer ikke har nogen chance.

Den nye Dremel MultiPro fås i førende værktøjs–forretninger og byggemarkeder oplyser værktøj–afdelingen hos Robert Bosch A/S.
 

Læs mere her

tags: virksomhed, kreativ, slank, Bosch, byggemarked, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar