fredag den 29. april 2011

Bedste køb i hækkeklipper

Forbrugerbladet Tænk+Test i Danmark giver Bosch
to førstepladser i en test af 12 hækkeklippere.

Nu er det sæson for hækkeklipperne, og enten man er nybegynder eller viderekommende i kunsten at klippe hæk gælder reglen også her, at godt værktøj er det halve arbejde.
I den anledning har bladet Tænk+Test, som udgives af Forbrugerrådet i Danmark, bedømt 12 af de mest solgte hækkeklippere. Her opnåede Bosch hækkeklipperen AHS 3–15 prædikatet "testens bedste køb", og begrundelsen var det gunstige forhold mellem prisen og hækkeklipperens kvalitet.

I en opstilling alene efter hækkeklippernes kvalitet gik Bosch igen ind på førstepladsen. Denne gang med AHS 48–24 i tæt opløb med bl.a. hækkeklippere fra Skil, Metabo og AEG. Selvom det ikke direkte ses af undersøgelsen, er der næppe tvivl om, at glidekob–lingen i AHS 48–24 med det enestående høje drejningsmoment har medvirket til den fine placering. Undersøgelsen konkluderer også, at elektriske hækkeklippere er hurtigere og mere effektive end akku–hækkeklippere og betydeligt lettere og billigere end benzindrevne hækkeklippere.

De to vindende hækkelippere fra Bosch har en effekt på henholdsvis 400 W og 500 W. Men fælles for alle Bosch hækkelippere er den særlige kvalitet i knivene, som skyldes, at de ikke er udstansede, men laserskårne med efterfølgende diamantslibning.
 

Læs mere her

tags: Danmark, kunst, førstepladsen, benzin, Forbrugerrådet, Bosch,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar