mandag den 4. april 2011

FlowLine - når en god seng også skal være smuk!

Her åbner www.booman.dk (400)Nu er det slut med at tænke smukt sengemiljø og komfortabel seng som to separate ting, der med lidt held kan fungere sammen.

Hollandske Peter van der Ceelen, der succesfuldt har designet og producerer de patenterede sengesystemer FlowForm og InterFlow, har nemlig fuldendt sit produkt. Som noget nyt kan FlowForm og InterFlow fremover også fås i en håndpolstret version, FlowLine. FlowLine er æstetik og funktionalitet der går op i en højere enhed!

FlowLine er nemlig en smuk, elegant og eksklusiv sengeramme, der passer til både FlowForm og InterFlow sengesystemerne. På den måde kan du fremover vælge en seng der både er god for kroppen, især ryggen, men som samtidig kan stå og se smuk ud i soveværelset.

FlowLine kommer i 24 forskellige farver, der alle kan sættes sammen efter smag og behag. Den enkle løsning kunne være en helt sort seng, mens den mere vovede løsning kunne være en helt eller delvist rød seng – eksempelvis et rødt hovedgærde.

FlowLine kommer modulopdelt. Du kan altså selv vælge om sengen "kun" skal være med ramme, med ramme og hovedgærde eller med ramme, hovedgærde og sengeborde.

Som noget ekstra genialt er FlowLine designet på en måde, så rammen delvist eleverer op sammen med sengen på elevationsmodellen – det ser meget elegant ud. Det er også en af FlowLines store forcer at sengekanten er blød og dermed rar at sætte sig på, når man skal ned i sengen.

Priser for FlowLine starter ved 39.999,00 kroner.

Se og prøv FlowLine denne weekend på, Livsstilsuniverset på Rungstedgaard (23–25. maj, se: www.go–pilot.com) eller kontakt forhandler Madrasspecialisten (på www.madras.dk eller 35 387 475)

Læs også mere om FlowLine og filosofien bag de individuelt justerbare sengesystemer, FlowForm og InterFlow, på Flow Sleepings danske hjemmeside: www.flowform.dk
 

Læs mere her

tags: Holland, universet, miljø, FlowLine, sengemiljø, komfortabel, patenterede,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar