mandag den 11. april 2011

Få en køkkenhave med smag af Italien

Forårssolen luner, de første knopper spirer, dagene bliver stadig længere.
Nu er tiden inde til at så og planlægge årets gastronomiske højdepunkter i køkkenhaven.

Selvdyrkning et sundere alternativ
Vil du være sikker på, at du får frugter og grøntsager, som er helt efter egen smag, solmodne, fri for sprøjtemidler og som ikke belaster miljøet, så bør du dyrke dine egne frugter og grøntsager.

Stadig flere bliver opmærksomme på, hvad det er, de putter i munden. Vi vil ikke længere byde os selv eller børnene frugt, som er plukket før tid og som modnes i mørke lastbiler på den lange vej til de danske kølediske. Vi vil ikke spise jordbær, som er dyrket på rockwool, eller grøntsager som er proppet med pesticider. Vi vil ikke øge CO2-belastningen på miljøet ved at få frugter og grøntsager transporteret fra fjerne himmelstrøg.

Flere og flere har derfor fået øjnene op for den mulighed at dyrke sine frugter og grøntsager selv. Det giver ikke alene garanti for, at produkterne ikke er sprøjtede eller plukket for tidligt. Det er også sjovt at følge med i udviklingen. I sidste ende giver det en særlig glæde at plukke noget, man selv har sat i verden og set vokse op.

Spændende nyheder
Når du sår dine egne frø, bestemmer du helt selv, hvilke produkter du vil have, og mulighederne er mange. Hos www.gourmetgarage.dk kan du se, hvor mange forskellige sorter af frugt og grønt, du selv kan dyrke.
gourmetgarage.dk fører kun produkter af højeste kvalitet. Det er de samme produkter, som mange står og beundrer på de italienske frugt- og
grøntmarkeder. Med gourmetgarage.dk kan du dyrke dit eget lille Italien i køkkenhaven med kvalitetsfrø fra Støvlelandet . Alle vores sorter er imidlertid tilpassede efter vores nordiske klima.

gourmetgarage.dk forhandler frø til velsmagende grøntsager, saftige frugter og skønne sommerblomster. Blandt årets nyheder er grønne asparges samt en række nye bønnesorter og italienske sommerblomster. I Frøkataloget, som du finder online på www.gourmetgarage.dk, kan du også læse historien om og baggrunden for de forskellige sorter.

Læs mere her

tags: Italien, lastbil, rock, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar