lørdag den 23. april 2011

Ekstra forårsaktivitet hos Jydsk Vindueskompagni i Tilst

I perioden frem til oktober måned kan man også besøge Jydsk Vindueskompagni på Agerøvej 27 i Tilst ved Århus på lørdage fra kl. 10-13. Og lige nu bugner butikken af tilbud og muligheder.

Det fejres med et stort åbent hus arrangement - Extra Forårsaktiviteter - lørdag den 30. april, hvor alle døre og vinduer åbnes på vid gab for publikum.

Her vil man bl.a. kunne hilse på en garvet og erfaren vinduesmontør, der giver gode råd om boligrenovering generelt, og som kan fortælle noget om såvel prisen som tidsforbruget i forbindelse med udskiftning af de gamle, utidssvarende vinduer til nye og energirigtige.

Desuden vil der være besøg af en specialist fra Energigruppen, som medbringer et hav af tips til og rådgivning om mulighederne for energibesparende tiltag i hjemmet generelt.

Og så vil man selvfølgelig også kunne møde husets egne eksperter og høre om den vifte af muligheder, der findes hos Jydsk Vindueskompagni lige nu.
F.eks. om, hvordan det nu er muligt at betale sine nye, energirigtige vinduer og døre over elregningen og om Energichecken , der er et tiltag, hvor Jydsk Vindueskompagni udsteder en energicheck på kr. 1.000,- pr. købt vindue eller dør til de kunder, som køber for minimum 25.000,- kroner og mindst 5 enheder.

Går man med tanker om at skifte til nye, energirigtige vinduer, så kunne man også benytte lejligheden til at lave en aftale med Jydsk Vindueskompagni om et besøg i eget hjem for opmåling og gode råd i det hele taget.

Denne dag har man således alle chancer for såvel at se på som at høre om vinduesverdenens mange muligheder og for fysisk at røre ved dem. Desuden for at deltage i konkurrencer, som for børnene f.eks handler om at designe sine egne vinduer. Undervejs bydes der på lidt mundgodt og kølige forfriskninger!

Fakta:
Jydsk Vindueskompagni tilbyder vinduer og døre i træ, træ/alu, mahogni og plast, og alt er dansk kvalitetshåndværk, produceret på egen fabrik i Føvling i det sydlige Jylland. Desuden forhandler virksomheden tagvinduer, trapper, porte og indvendige døre. Og der er 10 års garanti på alt, hvad der forlader fabrikken.

Læs mere her

tags: Århus, Jylland, virksomhed, Tilst, energi, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar