mandag den 18. april 2011

Unik sengenyhed i Danmark

Her åbner www.booman.dk (400)Vidste du, at der rundt om i Europa er en masse mennesker, herunder en del kendte sportsstjerner, der sover i en unik og anderledes seng kaldet FlowForm

Hvis ikke så finder du snart ud af det! FlowForm feberen er nemlig ved at ramme Danmark nu hvor disse lækre senge også kan købes her i "det kolde nord". Sengene er kommet hertil via Peter Christian Wibroe, der i sin tid så FlowForm på en rejse i Belgien og blev "forelsket" i det simple og alligevel geniale design.

FlowForm er designet og udviklet af hollænderen Peter van der Ceelen. Foruden en uddannelse som industriel designer og en baggrund som svømmer, så har han trænet topidrætsfolk i deres måde at bruge kroppen optimalt på. Det er arbejdet med sportsfolkene, der har fået ham ind på sengemarkedet.

Inspireret af sportsfolkene har Peter van der Ceelen nemlig skabt en seng, der i dag har et patenteret system og ikke ligner noget som helst andet på sengemarkedet.

FlowForm sengen indstilles individuelt og kan genindstilles i det uendelige. Lamelbunden hænger i et "flydende dynamisk ophæng" hvorfor sengen konstant former sig efter den sovendes liggeposition. Samtidig sikrer FlowForm til hver en tid den sovende fri bevægelighed, så kroppen får mulighed for at restituere optimalt.

Alle materialer i FlowForm er gennemført lækre – f.eks. 100 % ren naturlatexmadras.
 

Læs mere her

tags: Europa, Danmark, uddannelse, Belgien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar