torsdag den 5. august 2010

Træt af at male hegn, så se mere her?

Vinylhegn er skabt til at give ro i sindet, da det er 100% vedligeholdelsesfrit.

Vinylhegn skal ikke males, rådner og ruster ikke, er UV bestandigt og kræver ingen vedligeholdelse. Kært barn har mange navne og Vinylhegn kaldes også for plasthegn eller PVC hegn.

Vinylhegn i 100% jomfru vinyl og som er behandlet med en speciel legering svarende til plastvinduer, giver livslang holdbarhed uden vedligeholdelse.

Hvor et træhegn typisk holder 10-15 år og skal males regelmæssig, så holder et vinylhegn mindst 60-100 år. Dette gør vinylhegn til en investering med de laveste omkostninger set over produktets livscyklus.

Vinylhegn har stor brudstyrke, som er højere end træ og det kan tilpasses ganske enkelt. Vinyl er lige så enkelt at forarbejde som træ. Vinylhegn indeholder ikke nogle af de skadelige stoffer som findes i trykimprægneret træ og da det ikke skal males, tilføres hegnet heller ikke kemikalier, der er skadelige for miljøet.
Vinylhegn fås som Læhegn, Skagen stakit, tremmehegn eller hestehegn og der fås matchende vedligeholdelsesfri havelåger. Vinylhegn fås i forskellige farver: hvidt, trælook og cappuchino. Producenten tilbyder på produktet livslang garanti mod at falme, gulne eller krakellere.

Vinylhegn kan købes på nettet hos Vinylhegn.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar