onsdag den 11. august 2010

Boxer billigst på alle TV2?s kanaler

Normalt kan man kun modtage alle TV2 s betalingskanaler, hvis man har den dyreste kabel- eller satellitpakke. Men nu kan man se News, Charlie, Zulu, Sport og Film samt Kanal 5 og Kanal 4 med en lille stueantenne for bare 99 kr. om måneden hos Boxer. Man sparer 1.386 kr. årligt med tilbuddet.

Nu kan alle danskere få TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Zulu, TV2 Sport og TV2 Film med Boxer for under en tredjedel af hvad det koster at se de populære tv-kanaler hos kabel- eller satellitudbydere.

Boxers nye kampagnetilbud er inklusive Kanal 5 og Kanal 4 for 99 kr. om måneden, dertil kommer en halvårlig kortafgift på 389 kr. Man sparer 1.386 kr. om året i forhold til Boxers normalpris.

I alt kan man se 16 danske tv-kanaler, herunder alle DR s kanaler samt tre nabolande-kanaler, hvilket dækker langt de fleste danskeres tv-behov:

"Rigtig mange ønsker kun at abonnere på de tv-kanaler, man rent faktisk ser - og ikke flere. Faktisk synes 89 pct. af danskerne, at de har flere tv-kanaler, end de har brug for. Derfor tilbyder vi nu de mest populære tv-kanaler til en særlig lav kampagnepris, hvor man får alle TV2 s kanaler samt Kanal 5 og Kanal 4, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør hos Boxer.

TV2 s mange kanaler har alt hvad hjertet begærer af serier, underholdning, film, sport og nyheder døgnet rundt.

Lille antenne giver store tv-oplevelser
Har man i dag kabel- eller satellit-tv og ønsker at skifte til Boxers tilbud, behøver man de fleste steder i Danmark blot en lille stueantenne for at modtage tv-signalerne.

Ofte kan man nøjes med den helt lille stueantenne på størrelse med en blyant den er lige til at sætte bag på tv et. Så kan man samtidig komme af med kabler og parabol, siger Steen Ulf Jensen.

Med et Boxer-abonnement er det muligt tage alle tv-kanalerne med i sommerhuset, i campingvognen eller over til vennerne. Man er nemlig ikke bundet til én bestemt placering, men kan bruge samme Boxer-kort, hvor end man ønsker at se tv uden at det koster ekstra.

Med i prisen er også en digital modtagerboks eller et Boxer TV-Modul.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar