onsdag den 25. august 2010

Lille balkon med stor effekt

Giver øjeblikkelig fornyelse og nyt liv til boligens facade

Nu er det muligt på en nem og overkommelig måde at forandre boligens facade med en lille, elegant balkon.

Brisbane, som balkonen hedder, er en ny og moderne løsning til erstatning af den velkendte franske altan foran døren på husets 1. sal. Her kommer der nu fokus på villaens overetage, som gøres mere indbydende og interessant.

Balkonen er udformet som en diskret bue og har et lille terrassegulv, som netop er stort nok til, at man kan træde udenfor for at få lys, luft og nyde udsigten.

Balkonen er meget dekorativ i sig selv, men en mulighed er også at stille en plante, lys, græskar eller lignende, afhængig af årstid, på det lille gulvareal og dermed føje lidt ekstra charme og opmærksomhed til husets øverste etage.

Balkonen er fremstillet i varmforzinket stål og har gulvbelægning i Jatoba hårdttræ. To flotte materialer, der klæder ethvert byggeri og desuden er fri for vedligehold. Balkonens enkle værn og stilrene form passer perfekt til den danske byggestil. Balkonen er designet og fremstillet af Scandinavian Steelhouse.

Balkonen, model Brisbane, fås i flere størrelser til både enkelt- og dobbeltdøre. Balkonen kan monteres på såvel nye som ældre huse.

Leveres via trælaster og byggemarkeder landet over.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar