onsdag den 25. august 2010

InFurn reproducerer designermøbler i top kvalitet

Du husker det nok: Designer stolene og lænestolene fra 50 og 60 erne var tidligere fast inventar i enhver stue. Møblerne er i dag sande klassikere.

Møbler fra kendte designere så som Arne Jacobsen, Charles Eames, Mies Van Der Rohe, Eero Aarnio med flere, er nu mere eftertragtet end nogensinde. De originale møbler fra denne periode findes kun på museer , og næsten ubrugte møbler sælges til alt for mange penge.

Den Italienske leverandør InFurn erkender nu dette problem og har fundet en simple løsning. I sin flersprogede online shop sælger InFurn trofaste reproduktioner af disse kendte møbler. Der er de legendariske stole såsom Svanen, Ægget, Lounge Chair, Chaise Lounge og Barcelona stolen.

Hvis man sammenligner med prisen på det originale møbel, kan kunden regne med en besparelse på 70 %, hvis kunden køber hos InFurn. En original Æg-stol koster over 31.000 Kr, hvis man køber den i en butik. Ved køb hos InFurn kan man få den til mindre end 8.000 Kr.

Hvad skyldes denne store prisforskel Der er en simple forklaring på dette: Grundet muligheden for storindkøb hos producenter og direkte salg, fra producent til forbruger, kan InFurn tilbyde deres kunder eksklusive designmøbler til absolut favorable priser.

På trods af den relativt lave pris, bliver der lagt meget vægt på, at InFurns produkter bliver produceret med de bedste materialer. Dette er ikke overraskende, at InFurn giver 5 års garanti på produkterne.

InFurn består nu af et team på 50 medarbejdere fra ni forskellige nationer. De har specialiseret sig i internationalt distrubition og er altid glade for at hjælpe og støtte kunder. Det veluddannede personale kan svarer på spørgsmål i ni forskellige sprog og man kan komme i kontakt med dem via telefon og online chat.

InFurns online shop giver omfattende informationer omkring produkterne. Der er store billeder af møblerne fra forskellige vinkler, HD videoer med 360 graders udsigt og detaljeret billeder af materiale typerne for, at hjælpe kunden med beslutningen omkring det rigtige produkt.

Hvert møbel kan tilpasses så man kan vælge mellem forskellige materialer, farver og udstyr. Kunden kan så afgøre om møblet skal betækkes med læder, kashmir eller stof, og om farven skal være rød, sort eller æble-grøn for at det skal passe ind i kundens hjem.

Hvis det ønskes, kan InFurn også sende gratis materialeprøver. Dette giver det bedste indtryk for hvordan materialet er og også en bedre ide omkring kvalitet af produktet. Hvert møbel er jo skræddersyet og derfor også unik.

Der er et udvalg af de populæreste møbler på lager, men alle individuelle møbler tager som regel 8-12 uger at leverer.

InFurn har nu solgt møbler over 3 år og går under mottoet; kan fortiden blive genoplivet Sucessen over salget af kopi møbler viser at InFurn har ret; fortiden kan blive genoplivet og produkterne fascinerer stadigt unge som gamle.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar