mandag den 30. august 2010

Tilfredshed eller pengene tilbage!

De nye GROHE brusere er nu kommet på markedet og lokker med perfektion i eksklusivt design. For at lette beslutningen om at købe en ny bruser giver GROHE nu en tilfredshedsgaranti, ingen risiko og 100 procent nydelse.

GROHE har ladet sine håndbrusere afprøve i en forbrugertest. Resultatet viste, at 80 procent af testpersonerne nød brusebadet med GROHE bruseren og klart foretrak den i forhold til deres hidtidige bruser. Vi tør derfor godt garantere, at kunden vil være tilfreds ved køb af en GROHE bruser.

Sådan virker garantien: Forbrugeren, der inden 31. december 2009 køber en GROHE håndbruser eller brusersæt inden for serierne Relexa, Rainshower Cosmopolitan eller Rainshower Classic kan benytte sig af tilfredshedsgarantien. Produktet kan frit afprøves i op til 30 dage bekvemt hjemme hos kunden selv. Er bruseren ikke 100 procent tilfredsstillende, kan produktet returneres sammen med købsfakturaen, hvorved købsprisen udbetales. Tilbagebetalingen er maksimalt lig med den vejledende udsalgspris i forhold til GROHEs prisliste 2009 + moms. Sagsbehandlingen varetages af GROHEs professionelle kundeservicecenter.

Afprøv og nyd – der er garanti for den største brusenydelse.

Læs mere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar