søndag den 15. august 2010

Luksus til discount er nu muligt hos 123lagersalg

Firmaet 123lagersalg er nu blevet eneforhandler i Skandinavien af sofaerne Aspen, Azurro, Alabama og Barcelona, hvilket er luksussofaer der er håndlavet på en mindre familievirksomhed.

Sofaerne er med massiv træramme og er ellers opbygget http://www.123lagersalg.dk/produkter/art-0003-monster-sofa-model-aspen" target="_blank">med luksus for øje, langtidsholdbar men alligevel til discount. Sofaerne er i standard udgaver men kan ligeledes produceres efter mål til yderst fordelagtige beløb.

En sofa der normalt ville koste mellem 25-35.000 kr, kan nu købes for ca. 10.000 kr, hvilket alene skyldes indkøb af 1-3 lastvogne pr. uge, samt http://www.123lagersalg.dk/123koncept" target="_blank">123lagersalgs koncept hvor der tænkes billigt omkring lokaler m.m.

Normalt ville man ikke kunne forestille sig disse sofaer placeret i lagerbygninger, men alene i store butikker midt i centrum, hvor husleje og meget andet gør dem så dyre at ikke er alle der kan købe dem.

123lagersalg har dermed formået at skabe en ny niche der kommer kunderne tilgode, og den første sofa er da allerede solgt til Malmø, hvor kunden sagtens kunne betale broafgift til både storebælt og øresund, og samtidigt spare tusindvis af kroner.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar