torsdag den 31. marts 2011

Revolutionerende overfladebehandling af trægulve

Scandinova lancerer Bona Naturale

I mange år har trenden indenfor trægulve været et mat og naturligt look. Dette har i mange tilfælde været bedst muligt med behandling med olie eller voks.

Efter flere års forskning og test har Bona i Malmø, verdens største producent af overfladeprodukter til trægulve, udviklet et helt unikt produkt, Naturale, der bibeholder træets naturlige skønhed samtidig med at vedligeholdelse og rengøring
forenkles.

Her er tale om markedets mest matte overfladebehandling af trægulve og da det er trenden, at slutbrugerne efterspørger matte overflader, har Bona Naturale allerede vist sit værd og revolutionen er en realitet.

Det negative ved olierede gulve er at de, selvom de er relativt billige at etablere, er omkostningstunge at vedligeholde. Med Bona Naturale kan man nu få et helt perfekt look samtidig med at vedligeholdelsesudgifterne reduceres til et minimum.

Bona Naturale giver gulvet et elegant udtryk hvor træet virkelig kommer til sin ret. Behandlingen af gulvet giver en imponerende god beskyttelse af træet og er nærmest vedligeholdelsesfrit i forhold til olierede og voksbehandlede gulve. Der kræves ikke yderligere vedligehold af slidlaget ligesom den helt matte overflade gør at ridser og slidmærker ikke er så synlige som på andre overflader. Gulvet holder sig pænt i længere tid.

Ny teknologi til overfladebehandling.

Med lanceringen af Bona Naturale kan Bona ikke blot tilbyde en UV beskyttende overflade til nye gulve; Bona Naturale kan også anvendes på eksisterende gulve der, efter afslibning, kan få genskabt sit naturlige udseende. Bona tilbyder også vedligeholdelsesprodukter.

Alt i alt er Bona Naturale et helt unikt produkt der kun kræver udlægning i 2 lag hvor traditionel lak normalt kræver 3. Herudover kan produktet, hvis uheldet er ude, pletrepareres. Der kræves ikke nogen speciel grunder ligesom produktet produceres af miljørigtige råvarer.
På grund af disse omstændigheder, så er det vi stolt kalder verdens dyreste lak, fordi det er den bedste, i realiteten en meget prisrigtig løsning!

Bona Naturale er den største innovation indenfor overfladebehandling af træ siden Bona Traffic blev lanceret i 1999.

I Danmark forhandles Bona’ produkter af Scandinova A/S. Eventuelle spørgsmål og nærmeste forhandler formidles på telefon 70300035.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Malmø, råvarer, teknologi, innovation, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar