tirsdag den 22. marts 2011

Aftensalg i XL-BYG

Torsdag den 7. april er der mulighed for at gøre en ekstra god handel i XL-BYG. Kædens byggecentre holder nemlig AFTENSALG og inviterer alle kunder til en forrygende aften i forretningen.

Torsdag den 7. april mellem kl. 18-21 er der liv og glade dage i XL-BYG. I det begrænsede tidsrum aftensalget varer, byder forretningen på masser af knivskarpe priser på sæsonrelevante produkter til hus og have. Kunderne kan også se frem til lidt godt til ganen.

Aftensalg i XL-BYG er en tradition, der er kommet for at blive. Marketingchef i XL-BYG, Alice Monberg uddyber,
- Vi har tidligere haft stor succes med aftensalg i forretningen. Det er dejligt at møde kunderne udenfor normal åbningstid og opleve den intensitet, det giver når vi i et begrænset tidsrum udbyder nogle ekstra gode tilbud. Aftensalg er derfor en tilbagevendende begivenhed, som vi blandt andet bruger til at gøre lidt ekstra ud af, at sæsonen for de udendørs aktiviteter nu for alvor skydes i gang.

Alle er velkomne
Mangler du værktøj til dine gør-det-selv projekter, skal terrassen og haven gøres forårsklar eller skal grillen udskiftes, så kig ind til din lokale XL-BYG forretning og gør et kup til det kommende aftensalg. Alle er velkomne.
Alice Monberg fortsætter,
- Tidspunktet mellem 18 og 21 er valgt for at tiltrække flest mulige af vores kunder. Alle skal have mulighed for at få del i de ekstra gode tilbud.
En særlig tilbudsavis med en række tilbud, der er så skarpe, at de kun kan købes til aftensalget den 7. april i tidsrummet mellem kl. 18 og kl. 21, lander i disse dage i postkassen.

Se de gode tilbud her eller på www.xl-byg.dk.

Læs mere her

tags: XL-BYG, LG,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar