lørdag den 5. marts 2011

Ren røg fra brændeovnen

Ny www–guide viser vej til den rigtige brændeovn og korrekt fyring, så ovnen luner både økonomisk og miljømæssigt.

En helt ny gratis guide, BrændeovnsGuiden, på Byggeri.dk hjælper forbrugerne på vej her ved indgangen til fyringssæsonen. Både når det gælder valg af brændeovn og korrekt fyring.

BrændeovnsGuiden har mange gode råd og vejledninger fra såvel professionelle brændeovnsfolk som brændeovns–entusiaster.
Guiden omfatter også et debatforum, der er åbent for alle. Her kan der stilles spørgsmål om alt vedrørende brændeovne; miljøkrav, valg af brændeovn, installation, brændsel, fyring o.a.

Samtidig indeholder guiden en lang række tips og ideer samt relevante artikler. Herudover er der mulighed for at bestille brochurer og benytte sig af den store samling af links til yderligere relevant information.

Moderne brændeovne er meget effektive og udnytter bændslet optimalt. Det giver besparelser på fyringsøkonomien og det giver ren røg i skorstenen, så miljøet skånes mest muligt. Det luner således i mere end én forstand, når der tændes op i brændeovnen. BrændeovnsGuiden skaber overblik over mulighederne og øger chancen for at træffe det rette valg af brændeovn.

BrændeovnsGuiden gik i luften den 15. september og er det seneste skud på stammen af guider på Byggeri.dk.

Byggeri.dk har eksisteret i 11 år og er en af de mest besøgte internetportaler for såvel professionelle, gør–det–selv–folk og private med planer om boligforbedring.
På Byggeri.dk findes der guider om stort set alle emner inden for byggeri, hus og have.
 

Læs mere her

tags: internet, økonomi, portal, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar