torsdag den 3. marts 2011

Nyskabende design indenfor pejsebranchen

Conmoto har længe lavet ganske traditionelle brændeovne, men i takt med udviklingen indenfor pejseindustrien, har de set muligheder i de skorstensløse biopejse.

Idet en biopejs ingen skorsten eller installation kræver, har arkitekterne fået åbnet et helt nyt spillerum, og resultatet de har leveret favner vidt. Mest nyskabende er pejsene der kan placeres frit på gulvet. Rollfire er en biopejs der er formet som et hjul og ja, pejsen kan pga. sine kuglelejre rulles imens den er tændt.

Travelmate er et andet skinnende eksempel på biopejsenes frihed for skorsten. Pejsen er udformet med et håndtag så den ligner en elegant kuffert, den kan derfor nemt rykkes rundt som indretningen skifter.

Arkitekterne hos conmoto er ikke de eneste der har fået øjnene op for biopejse, senest er restaurant Geranium blevet indrettet med to futuristiske biopejse, og mange flere projekter er i kikkerten i følge medejer af bioburn, Mikkel Plæhn "vi mærker helt klart en øget interesse fra arkitekter der ønsker at skabe et unikt miljø for deres kunder".

Læs mere her

tags: restaurant, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar