fredag den 11. marts 2011

Danskerne køber eksklusive italienske designerlamper

Nyere italiensk design er på vej frem til både kontoret og hjemmet, oplever importørerne. Mens luksusforbruget er generelt dalende køber danskerne i stigende grad belysningsdesign i høj kvalitet. Selv helt unge førstegangskøbere prioriterer eksklusivt italiensk belysning.

Danskerne køber i stigende grad designbelysning. Det oplever importørerne, som ikke har problemer med at afsætte eksklusive lamper, hvis blot design og kvalitet er i top.
"De nyere lamper vi får hjem fra Italien er i helt unikt design. Det ligner ikke noget vi har set tidligere, og det appellerer til danske forbrugere," siger Mogens Andersen, der er indehaver af grossistvirksomheden Mahboliz, der har specialiseret sig i belysning, blandt andet i samarbejde med italienske lysarkitekter.

Godt design anerkendes i Danmark
Den seneste belysningsserie, Mahboliz har fået i deres sortiment, er Rimmel, designet af Valerio Bottin, der har en trendsættende status i belysningsverdenen. Rimmel er velegnet til både bolig og kontor og spreder et blødt men samtidigt funktionelt lys i rummet. Rimmel fås både som pendel og til væg i to størrelser.

Unge forbrugere prioriterer kvalitet
"Rimmel er et spændende samarbejde mellem en af markedets mest markante designere og kendt producent af Italiensk kvalitetsbelysning. Det er interessant, at dette samarbejde i den grad bliver anerkendt at danske forbrugere og ikke mindst hos førstegangskøberne," siger Mogens Andersen.

Han oplever, at private kunder helt ned til 25 år vælger at prioritere belysning til adskillige tusinde kroner frem for så mange andre forbrugsvarer. Det er en ny trend, mener Mogens Andersen, der hidtil primært har afsat italienske lamper til ældre kvalitetsbevidste forbrugere og virksomheder. Rimmel–serien kan købes i udvalgte specialbutikker landet over. Se mere på www.mahboliz.dk

Om Mahboliz
Mahboliz er en fremadrettet, design–orienteret og nytænkende virksomhed, med salg, projektering og rådgivning af et omfattende og spændende belysningsprogram. I samarbejde med kunden og/eller byggeprocessens deltagere, f. eks arkitekter, ingeniører, el–installatører og indretningsarkitekter, løses mangeartede og individuelle indretninger. Forslag til lysplan og/eller anden indretning udfærdiges med support fra lysarkitekterne i teknisk afdeling i Italien.

Målet for Mahboliz er at skabe et resultat hvor de fysiske og designmæssige rammer er optimale, hvor lys, mennesker og funktion er i centrum, og hvor man værdsætter kvalitet og trives i bevidstheden om, at indretningen er noget særligt unikt

 

Læs mere her

tags: Danmark, Italien, virksomhed, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar