fredag den 18. marts 2011

Drømmer du om nye vinduer

Skift dine vinduer, det er billigere og nemmere end du tror. Byggemarkedskæden XL-BYG sætter i en ny stor vindueskampagne fokus på nem og professionel virkeliggørelse af danskernes vinduesdrømme.

Når danskerne i disse år overvejer at renovere deres bolig, så ligger drømmen om nye vinduer ofte højt på ønskesedlen. Det er der mange gode grunde til. Nye vinduer er lig med besparelser på varmeregningen, en god investering i husets samlede værdi samt et smukt hus. Hvis drømmen strander, bør det ikke være pga. økonomien og det uoverskuelige i projektet.

Nye vinduer enkel proces
Danmarks største byggevarekæde XL-BYG ønsker med en ny stor vindueskampagne at gøre op med nogle af disse fordomme. Marketingchef i XL-BYG Alice Monberg fortæller,
- Hovedparten af de danske husejere, der går med drømmen om at skifte husets vinduer, udskyder ofte projektet i den tro, at det er økonomisk og praktisk uoverkommeligt. Ved at sætte fokus på området, ønsker vi at henlede opmærksomheden på, at det slet ikke behøver være så svært. I XL-BYG hjælper vi kunderne igennem hele processen. Fra planlægningsstadiet og videre til den praktiske del af arbejdet, hvor der etableres kontakt til dygtige håndværkere.
I XL-BYG er opskriften på at realisere drømmen om nye vinduer nemlig enkel. Start med en god snak med en fagmand i XL-BYG. Få svar på hvilke overvejelser Projekt Nye vinduer indebærer, hvordan processen planlægges og hvordan udførslen gribes an. Herefter følger naturligvis et godt tilbud på vinduer, der matcher husets stil.

Praktisk hjælp til vinduesprojektet
En del af vinduesdrømmen indebærer selvsagt den praktiske del af opgaven. Selve udførelsen. Det kan virke uoverskueligt, selv for den mest aktive gør-det-selv er. Også her har XL-BYG kæden en løsning på plads. Gennem kædens professionelle afdeling skabes kontakten til de helt rigtige håndværkere på området.
- Med et bredt udvalg indenfor vinduesløsninger, god vejledning og gode kontakter, er vinduesprojektet i de rette hænder hos XL-BYG. Dette sammenhængende budskab er vi selvfølgeligt stolte af at kunne præsentere i vores kampagne, uddyber Alice Monberg og fortsætter,
- For at skabe god grobund for de danske vinduesdrømme, bakkes kampagnen op af et supertilbud på en af Danmarks bedste vinduesløsninger. Vi stiller desuden op med en udvidet service på vinduesområdet, der blandt andet omfatter bookning af møde til en gratis snak om kundens vinduesudskiftning samt håndværkerhenvisning.

Året rundt er kunderne velkomne til at besøge www.xl-byg.dk eller den lokale XL-BYG forretning for gode råd og vejledning om vinduer. Den aktuelle vindueskampagne i XL-BYG starter i uge 13 og kører i 3 uger med stærke priser på kendte vinduesprodukter.

Billedtekst:
Nye vinduer er en god investering, sparer på varmeregningen og fuldender husets udseende.

Læs mere her

tags: Danmark, økonomi, XL-BYG,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar