søndag den 13. marts 2011

VILLOO.DK - Danmarks første produktsøgemaskine inden for hus & have segmentet

Her åbner www.booman.dk (400)Den 7 marts lanceres Danmarks første produktsøgemaskine VILLOO:DK - indenfor hus og havesegmentet, med det formål at give hus og haveejere det store overblik over et indtil nu meget lidt gennemsigtigt marked.

I Danmark alene omsættes der for over 1 mia. kr. gennem online-markedspladser og pris og produkttjenester, og dette taler stiger med ca. 10% årligt. Det forventes at ét af de områder stigningen vil være størst på er Hus og have området der sidste år tegnede sig for 6 % - altså over 60.millioner kr.

Derfor lanceres VILLOO.DK nu med det håb at gøre livet lettere for husejere der får adgang til detaljerede informationer om produkter, leverandører og ikke mindst priser efter blot én hurtig søgning.

VILLOO.DK der forventes lanceret i hele Skandinavien i løbet af det næste års tid, åbner dørene for besøgende den 7 marts i Danmark.
Tjenesten vil forblive en gratistjeneste for forbrugerne og vil blive 100% annoncefinancieret, netop fordi tjenesten vil levere højtkvalificerede og relevante klik, fra forbrugere der specifikt søger efter et bestemt produkt eller tjenesteydelse.

VILLOO.dk har i dag mere end 50.000 indekserede produkter men forventer i løbet af få uger at tallet overstiger 100.000 produkter.
VILLOO.DK drives af det danskejede og nystartede firma Impatience ApS, der i ejerkredsen tæller personer med stor erfaring inden media og særligt onlinemedia fra. Bl.a. TDC, Dagbladet Børsen, Bonnier og Aller med flere.

VILLOO.DK er medlem af FDIM ( Foreningen af danske internetmedier) og vil i lighed med andre medlemmer løbende rapportere besøgstal herigennem.

www.villoo.dk
www.impatience.dk


For yderligere information kontakt venligst:
Pressekontakt: Lars Merland, tlf. 36 94 76 65
Kommerciel kontakt: Claus Engell, tlf. 2232 0001

Læs mere her

tags: internet, Danmark, Børsen, TDC, LO, markedsplads, Skandinavien, søgemaskine,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar